Sunt amandoua foarte apropiate! ...deocamdata cred ca as merge pe mana la Samsung galaxy 2! dar o sa apara in septembrie iphone 5, .si o sa fie peste toate telefoanele cand o sa apara!
Buna.
Desi Galaxy S este un telefon foarte bun, nu se ridica la nivelul iPhone. Pe iPhone 4 poti sa-ti instalezi mai multe aplicatii utile/interesante de pe appstore decat pe Samsung de la Android market. Sistemul de operare IOS de la Apple e mult mai bun decat Android. Rezolutia ecranului la iPhone 4 este mai buna 640x960 (fata de 480x800 la i9000). In rest, procesorul este de 1000 Mhz la ambele, camera foto e de 5mp la ambele si restul componentelor (wi-fi, bluetooth, GPS, etc.) sunt cam la fel. Dar e mult mai fiabil iphone-ul si se descurca si cu bateria mai bine). Citeste opiniile utilizatorilor sa te convingi: http://goo.gl/fZVmJ.
Succes;)
Dintre cele doua telefoane mentionate ti-as recomanda un Iphone 4 deoarece are foarte foarte foarte multe aplicatii, inclusiv skypeu-l de care toata lumea spune ca e multumita. Iphoneu-l are 32 de GB, iar Galaxy S 2 are 16 GB din ce stiu eu. Ca dotari sunt cam la fel: cablul de date, handsfree(casti), incarcator; dar Iphone 4 vine cu un accesoriu numit agrafa SIM. Agrafa SIM ajuta la scoaterea cartelei SIM. Sper ca ti-am fost de ajutor!
@Gabi87... nu am primit raspunsul dorit, iar daca te uiti la ambele intrebari NU sunt la fel... sper ca te-a lamurit