| terminator_7004 a întrebat:

IPhone 4 sau HTC Desire HD? cat mai multe opinii si argumentate.

Răspuns Câştigător
| Aditza_4253 a răspuns:

Iphone 4 Clar Iati Iphone 4 areee ff multe optiuini iphone 4 sunt sute milioane de culoriBateria. Durata de viata a bateriei Apple iPhone 4 mai lunga cu 40%
Bateria are dimensiuni mai mari si este conectata la procesorul eficient Apple A4. Apple sustine ca bateria dureaza 7 ore in convorbire, 6 ore pentru navigarea 3 G, 10 ore de navigare pe internet, 40 de ore de ascultat muzica si 300 de ore de asteptare.
Camera - aparat foto Apple iPhone 4
Una dintre marile probleme a fost rezolvata de Apple adaugand o camera in partea din fata, plus camera de 5 megapixeli din partea din spate cu flash LED pentru prima data, zoom digital 5x. Se concentreaza pe functionalitate.
Funda? Daca e ceva care te intereseaza adauga-ma pe id adi.ioanu si iti voi explica tongue

8 răspunsuri:
| virusake a răspuns:

HTC Desire HD. Motivele s-au spus.

N8 e tot un rahat de symbian...

| Kylexy a răspuns:

Iphone 4 desigur e cel mai bestial telefon cu touch
Touch la HTC e panarama
Cel mai bestial touch e al iphonu-lui

| StefanS a răspuns:

As alege iPhone pentru:
-Rezolutia ecranului
-Numarul de aplicatii
-Camera foto destul de buna(de 5MPx dar HTC are de 8)
As alege Desire HD pentru:
-Android 2. 2(foarte multe aplicatii)
-Marimea & calitatea ecranului.
-Poti adauga microSD
Intre astea doua as alege Desire HD.
Iti propun sa te mai uiti si la noul Nokia N8. Ii destul de performant, camera de 12MPx, fimezi hd, foto/video de foarta buna calitate+ ca poti conecta un stick usb sau un hard extern la el. Mai are si iesire hdmi deci poti sa il conectezi la tv prin hdmi.
Uite aici gasesti si aceste 3 telefoane cu toate caracteristicile in paralel: http://www.phonehouse.fr/......mparer.php
Sper ca te-am ajutat cu ceva. Daca mai ai unele intrebari poti sa ma contactezi prin mesaj privat.

| rRAzvANn a răspuns:

Sincer nu poti compara iPhone 4 cu HTC Desire HD happy pentru desire n-are asa multe optiuni daca vrei sal compari calumea compara si tu cu HTC Evo 4gwinking

| danyboy93 a răspuns:

Pai: Ce are desire hd peste iphone 4:
ecran de 4, 3 inch
se aude mai tare si mai clar
768 mb ram > 512mb ram
3g 14, 4 mb/s
camera 8 mpix + dual led flash
loc pentru cartela normala(la iphone 4 e cu microsim)
android froyo(2. 2) dupa parerea mea este peste ios4
recunoaste xvid(avi)
stand-by 490h>300h.

Iphone 4 peste desire hd:
mai mic(din toate pc de vedere)
rezolutia ecranului mai mare(640*960) fata de 480*800 (mai mult se vede diferenta datorita ecranului mai mare)
videocall(doar prin wifi)
talk time 14 h > 9h 15min
si cam atathappy

Deci dupa parerea mea e mai bun HTC Desire HD, dar totusi tu hotarastiwinking. Sper ca am fost de ajutorhappy.

| danyboy93 a răspuns:

Bine zis Stefan, n8 ar mai fi o idee dar problema cu el e sistemul de operare(Symbian^3) care din pacate e mult sub android si ios4, atat aplicatiile cat si jocurile sunt mult mai slabe decat la celelalte 2. Singurul plus ar fi camera de 12mpix care trebuie sa recunosc ca face niste pozeee...:X. Aici depinde de fapt de ce isi doreste fiecaretongue.

| danyboy93 a răspuns:

Kylexy ai avut vreodata HTC? Ei bine eu am avut si HTC hero si iphone 3g si touchscreen-ul la ambele este la fel de bun(si de fapt cel mai bun dintre toate dupa parerea mea). Asa ca nu vorbi in necunostinta de cauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum 2 saptamani mi.am achizitionat un Desire HD...
Ce imi place cel mai mult la el este viteza lui...
in jumatate de secunda iti deschide orice aplicatie, orice pagina web...si ce am observat astazi laughing
cand suna, Suna normal, dar cand il iei in mana are senzor si canta mai incet laughing
Imi place maxim...
Eu l.am luat mai mult pentru ecranul generos si viteza pe care o are cand navighezi pe net...

Întrebări similare