Samsung e mai rapid la renderizarea grafica, iPhone e mai rapid in general, in functionare. iPhone are un design mai placut decat Samsung-ul, care arata ca un OZN
Sistemul de operare iOs, al iPhone-ului este mai versatil si fiabil decat Androidul. Parerile pot sa difere foarte mult, in functie de obiectivitatea cu care este tratat subiectul. Eu as alege iPhone, dar alegerea iti apartine.
Categoric S3 este multa mai bun si mai practic. Poate vizual, comercial vorbind, un iPhone arata foarte bine, recomandat este totusi un Samsung. Oricum, aici http://snipurl.com/iphone_vs_s3, daca vrei poti face o comparatie intre cele doua, iar apoi a alegi ce crezi tu ca e mai bun pentru tine.
Samsung Galaxy s3.e mai fain..parerea mea e ca merita sa investesti pentru un asemenea tel...e super.
Eu zic ca iphon-ul e mai bun deoarece e mai rezistent are carcasa din aluminiu e adevarat k are ecranul mai mic dar e bine. La s3 nici nu-ti intra in buzunar. In plus Iphon-ul are Ios si este mai simpu decat cu androidu. Sper ca ti-am fost de ajutor. E alegerea ta. Pa Pa
eduardos123 întreabă: