| sdfgsdf a întrebat:

Jur ca fac cu nervii, de fiecare data cand suna telefonul(Fix) imi cade netu, si azi e ziua lu bunamea si imi cade netu din 5 in 5 minute! Ce sa fac!?!?! x(

10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu ai ce face. Aşteaptă să treacă ziua asta şi gata. La mulţi ani bunicii. Baftă!

| Fvn a răspuns:

Doamne cat am ras rolling on the floorLa multi ani lu bunata laughing Da-le un tel alora de la care ai netu' si intreaba-i de sanatate big grin

| LoOvE a răspuns:

Bunata? ce nume rolling on the floor eu chiar am ras la intreabrea asta, n-am mai auzit asta nikiodata sa-ti cada netu cand suna candva pe fix, habar am ce sa faci, dar eu nu mai pot de ras rolling on the floor

| BruneTTe a răspuns:

Nu stiu de ce se distreaza lumea. in fine. pai arunca`l pe geam sau decupleaza-l laughing

| Anileda a răspuns:

Taie firul de la telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floorlaughinglaughinglaughinglaughing)morr, prea taree astaaarolling on the floorlaughinglaughing. Suna la aia de la rds/click net sau ce `net ai sa rezolve problemabig grin.

Bafta multaaa`!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eti la upc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi cade netu cand suna fixulsad

| bogdanmk29 a răspuns:

Daca ai de la romtelecom e simplu te duci si cumperi un spliter de semnal care iti separa semnalul in doua telefon si net si ar trebui sa fie de ajuns il pui pe lini principala iar dupa el pui telefonul si modemul, si nu trebuie sa ai sonerie exterioara separat de cea a telefonului ca e nasol nici cu mama spliterului nu o mai rezolvi daca ai, asa ca scoate-o si arunc-o

| ADY_7201 a răspuns:

Esti la upc?