Pai hai sa iti zic eu unde se aude muzica tare
in discoteca acoloo e cea mai buna muzica.ma refer la volum, bass si toate cele
acasa doar incerci sa reproduci fara succes ce ai auzit in discoteca dar nu prea reusesti
cat despre telefoane, sfatul meu este sa iti iei unu care iti place, sa stii sa il folosesti si muzica daca stie sa cante mai usor cu ea.deoarece ascultatul in permanenta la volum marit iti poate aduce nemultumirea dupa o anumita varsta.mai exact o sa incepi sa dai tot timpul mai tare la: televizor, la boxele de la pc, radiouri, casetofonul din masina si altele.
cand incepi sa dai mai tare la chestiile astea trebuie sa stii ca ai o problema cu auzul. si probabil este ok un control
asa ca telefonul nu este bun de ascultat muzica.
Pai din cate am auzit la Nokia express music se aude cel mai tare dar cred ca este telefoane la care se aude si mai tare insa sunt foarte scumpe
Daca te intereseaza tel care se aude foarte tare iti recomand eu ceva, dar nu stiu cat d usor o sa gasesti un Sony erycsson chinezesc, cu 5 difuzoare si claritate impecabila...
Daca vrei un telefon care, chiar se aude tare si clar l-ai gasit un Sony erycsson chinezesc indeplinesc toate cererile tale dar nu stiu cat de usor ai putea face rost d el am avut eu si am fost multumit...
anonim_4396 întreabă:
victoriaprincipal întreabă: