Am incercat si nu a mers!
Ai cont la google?
Da am cont.
Iesi de pe el, reinstaleaza chrome si intra apoi pe el...
Gata s-a rezolvat, cand l-am reinstalat cand deschideam o fereastra noua se deschidea "Babylon search" cand am dezactivat extensia nu mai aparea nimic dupa am vazut ca mai era o extensie deschisa, ceva cu "BrowserProtect" cand am dezactivat-o au aprut din nou cele mai vizitate site-uri.
Multumesc oricum!
Nu cred ca o sa iti dau o funda pentru ca nu m-ai ajutat cu nimic, chiar mai facut sa reinstalez google chrome de 2 ori , dar o sa ma mai gandesc.
Nu sufar dupa ea...
am crezut ca ai verificat tot ce era in setari...
Nu ers vorba de setari era din cauza unei extensii,
cand am download-at un joc s-a downloadat si ceva de la "babylon" si s-a activat si chestia aia cu "BrowserProtect"
La setari, la extensii se gasesc extensiile...
Dar la ce folosesc fundele?
A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 100 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit
Draga Madalin si pe mine ma enerva aceeasi chestiune, dupa o vreme disparea optiunea asta, dupa reactualizari ale chrome-ului sau asa ceva. Si pentru ca cine ti-a raspuns, ti-a raspuns prost (mi se pare inacceptabil sa trebuiasca sa-mi reinstalez chrome ca sa am optiunea asta) am bajbait prin setari si am gasit! Este vorba de Setari/Extensii -trebuie sa debifezi optiunea de Default Tab Si merge! Bafta
Marog, am mentionat mai sus cum am rezolvat problema, dar mersi