| bleakk a întrebat:

La laptop-urile care nu au cd-rom inteleg ca trebuiesc bagate windows-urile dupa stick.Am un stick de 4 GB si am bagat un Windows 7.Insa laptopul e din fabrica si apare sa setez data/ora dupa care apare "C://" si nu stiu ce sa fac.Si ce ar insemna ca stick-ul sa fie bootabil? Bootabil ca sa ce? Daca pur si simplu am bagat windows-ul 7 pe stick nu ar trebui sa mearga si cum?

Răspuns Câştigător
| th3on3 a răspuns:

Stick boot-abil, adica sa inceapa sa ruleze singur, ca si atunci cand bagi un cd original cu Windows si iti apare fereastra cu setajul pentru instalare. Ca sa il faci boot-abil trebuie sa pui windows-ul pe el cu un program anume, ca de exemplu WinToFlash de la Novicorp. Da un seqrch pe google si descarca-l, instaleaza-l si deschidel. Urmeaza pasii din wizard iar la final o sa ai un stick boot-abil. Tin sa precizez ca continutul Windows-ului trebuie sa fie sub format.iso, iar al doilea lucru, ca atunci cand programul iti pune windows-ul pe stick, ti-l formateaza si pierzi tot continutul!

1 răspuns:
| ViatacuLouie a răspuns:

Nu, trebuie sa iei un program numit windows 7 usb dvd tool sa gaseste pe net free