Daca inainte cu ceva timp nu avea-i problema asta atunci : Restaureaza pc-ul la un moment Anterior! Bafta!
Am o problemă, nu am restore point decât din ianuarie 2015 (calculatorul a funcționat ultima dată normal în decembrie). Am Automatic Update activat, deci ar trebui să am și alte restore point. Dacă bifez „Show more restore points" îmi adaugă doar unul, tot din ianuarie și tot cu ocazia unui Critical Update. Există vreo metodă cu care să găsesc un restore point mai vechi?
Nu,nu exista, restaurarile mai vechi se sterg automat, altfel s-ar incarca memoria din C cu restaurari... Dar restaureaza-l la Ianuarie cred ca o sa mearga si asa, altceva nu poti face, daca nu merge nici asa iti mai ramane sa reinstalezi windows! Bafta!
Nici cu KmPlayer nu merge, l-am instalat imediat după ce am observat problema. Dar WMP nu e slab, e cel mai bun din punctul meu de vedere (aici includ simplitatea meniului și deschiderea rapidă a programului). Așa e, dacă ne raportăm la funcțiile avansate, WMP nu are atât de multe.
Dar, pe lângă system restore, ce îmi mai poți recomanda să fac?
AvalohAlyn întreabă: