Dai click pe triunghiul de langa poza ta de profil sa iti apare in dreapta o lista cu cele mai recente videoclipuri.
In dreapta sus pe Youtube, unde iti vezi numele este un fel de sageata in jos langa nume. Apasa pe ea, si da-i pe "history" ^_^ Asta desigur, daca ai un cont. Trebuie sa ai un cont ca sa iti vezi isotircul.
Depinde...daca nu ai cont poti afla de la istoricul de la Google.dar daca ai cont iti apare o coloana jos sub emblema YouTube "ce puteti viziona"."abonamentele mele" iar penultimul "istoric". Sper ca ti-am fost de ajutor, o zi minunata:*
Ati inteles gresit intrebarea toti.Pe mine ma intereseaza sa vad cum dau ca sa-mi apara istoricul la ce am cautat, nu la ce am vizionat.
Pai este foarte simplu... daca ai cont pe youtube in col sus in partea dreapta este fotografiea pe care ai pus-o tu...
-apesi pe fotografie
-iti apare un sir de un meniu si an partea dreapta diferite videoclipuri si scrie Favorites, Likes, History. si alegi history. si cam atit.
Uita-te la asta;) *Funda :D*
http://www.youtube.com/watch?v=iukHvw6ixwE&feature=youtu.be
Te rog sa stergi acest videoclip.Nu vreau ca numele meu de utilizator sa fie facut public.
Andrei1124 întreabă: