La noi in Romania totul e piratat, amice. De la muzica si poze de fundal, pana la jocuri si filme intregi - mai ales sisteme de operare. Pana si aia care lupta sa gaseasca detinatorii tracker-elor de piratare, pirateaza la randul lor.
Dar macar avem o scuza, noi romanii si tarile estice ale Europei - cu un salariu mediu de 1.400 de lei abia iti platesti apa din toaleta si mancarea lunar, daca mai dai si 400 de lei pe o licenta Windows, dai faliment total.
Cam asta e treaba cu pirateria, in Romania.
Bafta!
In Romania majoritatea oamenilor au Windows activat.
Restul foloseste Linux sau iOS.
Eu cel putin ce instalez eu sunt windows urii cu licenta limitata pe 6 luni, ca numai e cum era o data numai se poate activa permanent windows 10, posibilitati de a instalaza windows gratis sunt dar multi apeleaza la piraterie rapid
Dacă eu cumpăr stick de Windows 10 cu licență cât timp este valabilă?
Toata lumea are licenta in Romania. daca nu stiai suntem tara in care se pirateaza cel mai putin
Ești sarcastic?
Ce altceva sa fac... la ce intrebari de troll pune omul nu mai pot sa il iau in serios
Ho stai calm a pus și săracu' băiat o întrebare cu da sau nu și tu îl iei că trollează .
Și da, majoritatea piratează. Eu unul zic că e ok(nu din punct de vedere legal) atâta timp cât faci treabă de casă dar dacă te apuci de afaceri ar fi bine să ai licență.
Ai grijă totuși să nu superi vecinu' că te poate reclama(fără să știe, se bazează că toată lumea piratează). Poți și tu la rândul tău să reclami de piraterie, pariu că mai pe toți îi prinde. Nu-ți recomand că te vede Dumnezeu