| FanGaming98 a întrebat:

La setup Windows 10 de pe stic bootabil am ajuns la partea cu " Select the driver to install", Cum trec de partea asta? Menționez că nu apare nimic în fereastra respectivă și că DVD-ul cu drivere nu îl poate citi (e defect dvd writer-ul) și nu pot da next. Cum rezolv?

14 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Sfatul meu: mergi pe uupdump.ml alegi ultima versiune de Windows, alegi să facă fișier ESD în loc de WIM. Formatezi stickul în FAT32 și copiezi pe el toate fișierele din ISO.

| flixbuster a răspuns:

Exista posibilitatea sa ai nevoie de un driver pentru controller-ul de disk (care sa trebuiasca incarcat fix la pasul acela unde nu-ti vede nici un disk). Ce placa de baza si disk ai (pentru desktop) sau ce model ai (pentru laptop)?

| GPA a răspuns:

Încearcă să schimbi portul usb, mută stickul în alt port. Încearcă toate porturile.

| FanGaming98 explică (pentru GPA):

Nu mă ajută asta. Am 2 port-uri, cel de 3.1 nu l-a lăsat să booteze și a mers la celălalt. Vreau să trec peste partea de drivere dar nu mă lasă. Nu știu ce vrea mai exact

| GPA a răspuns (pentru FanGaming98):

Http://www.station-drivers.com/....../index.php

Descarcă driverul de 3.1 și instalează, pui pe un stick și-l cauți în browse

Am apăsat pe link, s-a downloadat direct, am pus folderul pe alt stic, am extras tot de acolo pe stic, l-am pus în laptop, tot nu vede niciun driver

| GPA a răspuns (pentru FanGaming98):

Trebuie să cauți fișierele din browse - selectezi stick-ul și instalezi pentru Windows 7 x64 sau x32 în funcție de ce folosești

Stai asta este pentru Windows 7? Eu pun 10

| Ionut231312 a răspuns:

Pai ai zis ca faci stick bootabil, te pune sa alegi unde vrei sa instaleze windows-ul, iar tu de obicei ai o singura optiune(de obicei F). daca nu ti apare reinitializeaza instalarea, si fi sigur ca ai bagat stick-ul in pc

| FanGaming98 explică (pentru Ionut231312):

Sticul e deja bootabil. Acum sunt în setup, dar nu apărut încă unde vreau să instalez windows. Vreau să trec de asta cu drivere dar nu mă lasă

| Ionut231312 a răspuns (pentru FanGaming98):

Pune o imagine pe imgur ca eu nu am patit asa ceva si chiar azi am bagat un windows laughing

| FanGaming98 explică (pentru Ionut231312):

Nu știu... Îmi cere drivere dar nu știu de ce, și nici să dau skip nu pot, iar la ceilalți nu apare asta la setup, e ridicol

| FanGaming98 explică:

,, A media drive your computer needs is missing'' asta zice

| TeodorescuAndrei a răspuns:

In setările de BIOS vezi in ce mod e pus HDD-ul Dacă e in mod ACHI schimbă de aia nu iti vede hdd-ul.