Sfatul meu: mergi pe uupdump.ml alegi ultima versiune de Windows, alegi să facă fișier ESD în loc de WIM. Formatezi stickul în FAT32 și copiezi pe el toate fișierele din ISO.
Exista posibilitatea sa ai nevoie de un driver pentru controller-ul de disk (care sa trebuiasca incarcat fix la pasul acela unde nu-ti vede nici un disk). Ce placa de baza si disk ai (pentru desktop) sau ce model ai (pentru laptop)?
Încearcă să schimbi portul usb, mută stickul în alt port. Încearcă toate porturile.
Nu mă ajută asta. Am 2 port-uri, cel de 3.1 nu l-a lăsat să booteze și a mers la celălalt. Vreau să trec peste partea de drivere dar nu mă lasă. Nu știu ce vrea mai exact
Http://www.station-drivers.com/....../index.php
Descarcă driverul de 3.1 și instalează, pui pe un stick și-l cauți în browse
Am apăsat pe link, s-a downloadat direct, am pus folderul pe alt stic, am extras tot de acolo pe stic, l-am pus în laptop, tot nu vede niciun driver
Trebuie să cauți fișierele din browse - selectezi stick-ul și instalezi pentru Windows 7 x64 sau x32 în funcție de ce folosești
Stai asta este pentru Windows 7? Eu pun 10
Pai ai zis ca faci stick bootabil, te pune sa alegi unde vrei sa instaleze windows-ul, iar tu de obicei ai o singura optiune(de obicei F). daca nu ti apare reinitializeaza instalarea, si fi sigur ca ai bagat stick-ul in pc
Sticul e deja bootabil. Acum sunt în setup, dar nu apărut încă unde vreau să instalez windows. Vreau să trec de asta cu drivere dar nu mă lasă
Pune o imagine pe imgur ca eu nu am patit asa ceva si chiar azi am bagat un windows
Nu știu... Îmi cere drivere dar nu știu de ce, și nici să dau skip nu pot, iar la ceilalți nu apare asta la setup, e ridicol
In setările de BIOS vezi in ce mod e pus HDD-ul Dacă e in mod ACHI schimbă de aia nu iti vede hdd-ul.