| Reek54 a întrebat:

La televizoarele Full HD SMART TV, pot intra pe internet?, adica ele asa sunt facute cu internet, dar ma intreb daca pot intra pe google.

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Da, are browser integrat.

| supradozadenebunie5 a răspuns (pentru Trynda):

Da are browser dar daca vrei sa te conectezi la browser iti trebuie internet si daca vrei sa ai internet te poti conecta prin doua posibilitati 1 este prin cablu de net iar 2 este wirelles pentru care iti trebuie un adaptor special pentru a te conecta la internet wirelles prin router sau stick de net

| Trynda a răspuns (pentru supradozadenebunie5):

De fapt wireless e integrat o.0. Am un prieten cu wireless la tv, si ethernet. happy

Daca tu stii mai bine nu te contrazic dar eu am un asemenea televizor.

Eu nu vorbesc in nestiinta de cauza!

| Reek54 explică (pentru supradozadenebunie5):

Ok, a-ti primit amandoi voturi si cel mai bun raspuns funda, Trynda are mai multa dreptate, asa am aflat si eu ca au wireless integrat, ceea ce este mult mai bine.

| Reek54 explică (pentru Trynda):

Deci, pot renunta la televiziunea prin cablu linistit big grin

| Trynda a răspuns (pentru Reek54):

Da. Eu folosesc tv doar pentru consola xbox si national geographic big grin

| Reek54 explică (pentru Trynda):

Eee mai e si discovery big grin, Bear Grylls
Ce browser are integrat?, Se poate schimba cu oricare dorim?

| Trynda a răspuns (pentru Reek54):

Pai eu am rds si mi-au scos animal planet si discovery :-l. Ma mai uit pe Boomerang searahee hee.

Browser-ul nu stiu care e. Nu cred ca are vreun nume. Stiu ca il accesezi din smart hub(daca e Samsung). El arata ca Safari am vazut. Vezi ce tv iei, sa fii sigur daca are browser ca unele tv Samsung cu smarthub nu suporta browser-ulhee hee. Am vazut clienti nemultumiti.

12 răspunsuri:
| supradozadenebunie5 a răspuns:

Da dar iti trebuie un adaptor

| CeViataDeRahat a răspuns:

Orice site il poti accesa!