Atotstiutorul nu se fac partitii cu numere impare? . Daca nu le faci tu asta nu insemna ca nu se fac! Daca nu instaleza nici un joc pe C este bine si 25-30, widows 7 ocupa 6-7 gb(fara aplicatii)
Nu tinand cont ca doar windows 7 ocupa aprox 8-9 gb fara nimic instalat, adic aproape jumatate din toata partitia, daca instalezi office, si alte nebunii o sa ajung sa nu ai spatiu si sa fii nevoit sa pui in D:, ceea ce ar ingreuna deschiderea programelor, Ptr windows 7 recomand cel putin 40 de gb ca sa iti poti permite sa instalezi ce vrei tu, iar daca ramai fara spatiu pe D: e mult mai ok daca le salevezi in C:.
Cat ocupa windows 7 + un decalaj de 5-7 giga pentru alte programele si programe + inca o data astea 2. pentru o rulare buna-sa nu faca mult efort - jumatate din C trebuie sa fie intotdeauna goala. cel putin jumatate.
bafta
Windows 7 max 8. 86 ATAT gb cu barile instalate +programe files iti zic sa-ti faci 30-45 gb partitia ca mai se insteleaza programe in C si ai nevoie de GB eu am 50 de gb in partitie :funda?
Cel mai bine e de 60! plus de asta nu prea se fac partitii cu numere impare, 20 40 60 80 cam asa se fac, daca vrei ca si calc sa iti ruleze bine fa-o de 60
@thelovedoctor e am zis ca NU PREA se fac, nu ca nu se fac deloc, poti face diferenta? eu unul vorbesc din experienta personala cu sute poate chiar mii de calculatoare pe care am instalat windowsul, cel mai bine in cazul de fata este 60 de GB.
Salut! La un hard de 160Gb pentru un Windows 7 + aplicatii si mereu Update-uri la soft, un 40 Gb nu strica e mai sigur, si restul partitia D/ E; sau poti face 4 partitii sau 3. Eu dupa ce ca am folosit si folosesc Windows 7, mi se pare cel mai tampit Windows produs de Microsoft EVER. De ce? Ai trebuie "miliarde" de updateuri zilnic, si mai are la un moment dat si restore point si daca nu vrei sa ai dai. iiti face probleme.. Tu fa ce vrei, eu Tot pe Xp si Vista ma bazez dar ce vrei. liceenta, e liceenta
Numai windowsul iti ocupa vreo 15 gb + ca trebuie sa ai spatiu si pentru programe, jocuri, update`uri si ce mai instalezi
Cel mai bine e sa-ti lasi 50 GB pentru C.
Zendayya întreabă: