@John_Simon_1983: Daca esti praf, mai bine taci. Daca pari prost si taci, ramine indoiala, daca deschizi gura, spulberi si urma aia de indoiala...
@Vlad_Tiriplica_1998: Memoria cache este o memorie specializată, utilizată în scopul scăderii timpului de acces la informaţiile din memoria internă. Intr-o perioada mai indepartata (pina prin 2000), memoria cache se afla pe placa de baza, dupa care a fost inclusa in procesor. Cache-ul de pe procesor e folosit mai mult pentru operatii interne, avind o viteza cu mult mai mare decit memoria sistemului. In principal, e valabila regula "cu cit mai mult, cu atit mai bine", desi trebuie avuta in vedere si arhitectura procesoarelor comparate (de exemplu, AMD-urile Bulldozer si-o iau in majoritatea scenariilor de la un Intel i3, chiar daca acesta din urma are mai putin cache).
Mai kodrutz tu crezi ca ai vorbit cu mata sau cu tata-tau asa!? nu ma cunosti si prin urmare nu ti-ai castigat dreptu' sa-mi spui ca sint praf sau prost...iti recomand sa nu fi asa slobod la gura ca nu faci bine... sa fi sanatos
@John_Simon_1983: In rarele ocazii in care parintii mei demonstreaza ca sint idioti, le-o spun. Din fericire, ei sint in stare sa accepte o critica. Daca te-ai facut de ris ca n-ai habar ce e ala cache, nu mai continua sa ne demonstrezi si cum habar n-ai cu ce se maninca limba romana.
Amice, eu cred ca tu te-ai facut de ras in primul rand, nu eu. Tu crezi ca esti inteligent? Te crezi inteligent dar inteligenta ta miroase. Chiar daca nu am avut dreptate si asa e nu am avut, nu ai avut nici un drept sa ma faci prost sau ca sunt praf. Ai grija ca nu stii pe cine faci tu prost sau praf. Nu ti-am adus nici o insulta, nici nu te cunosc dar daca o sa ma mai insulti CREDE-MA CA AM GRIJA sa aflu cine esti. Nu ma mai insulta ca nu o sa fie bine deloc. Si inca ceva, cu limba romana, eu cred ca stau destul de bine, mai bine ca tine. Nu ma judeca tu, ca nici pe de parte nu esti in masura. Stiu sa accept o critica, dar tu m-ai insultat nu m-ai criticat. Asa ca mai bine mananca-ti vorbele de inteligent.
@John_Simon_1983: Praf te-am facut, prost nu. Era doar o zicala treaba cu prostul, nu trebuia sa o iei personal. Daca s-a inteles ca te-am facut prost, imi cer scuze. Raspunsul a fost complet praf, deci la partea aia nu imi cer scuze - daca ti-ai asumat greseala, foarte bine, felicitari, nu cred ca avem nici o problema, nu?
Legat de limba noastra-i o comoara... mai bine s-o lasam in adincuri infundata, decit s-o revarsam pe mosie.
Salut.
Cache este o memorie a calculatorului care inregistreaza sau memoreaza adresele web pe care le-ai accesat in ultimele 30 de zile sau ma rog, depinde cum este setat. In alte cuvinte un fel de istoric al adreselor web pe care ai navigat. 8M e memoria alocata pentru aceste adrese... cache e un fel de arhiva. Sper sa te ajute acest raspuns.
Mai bine nu mai raspundeai
Cosmin_9592 întreabă:
IRobertC întreabă:
danyboy93 întreabă: