| Strongman a întrebat:

La windows 7 ce e mai bun pentru a-l pute-a folofosi fara nici o probleme si sa nu fiu victima hacker-ilor un activator sau removeWAT? va rog.

Răspuns Câştigător
| alleex a răspuns:

In acest moment sunt la dispozitie cel putin trei programe antivirus gandite pentru Windows 7.

Kaspersky Lab a lansat Kaspersky-Antivirus pentru Windows 7. Probabil este cea mai buna solutie pentru toti utilizatorii care detin un calculator suficient de puternic, aceasta versiune, in afara de componenta antivirus mai include si firewall si filtru spam.(asta il recomand eu daca ai performante ridicate)

Symantec a lansat in schimb o versiune Norton 360 versione 3. 0, compatibila cu Windows 7. Evident fiind vorba de o versiune beta programul este gratuit.

Si in cele din urma AVG a lansat o versiune speciala a AVG antivirus compatibila cu Windows 7, care poate fi descarcata impreuna cu Internet Security sau AVG anti-virus, deci trebuie sa platiti pentru a avea acest program! In ceea ce ma priveste astept versiunea AVG Free compatibila cu Windows 7!

Cu siguranta mai sunt si alte antivirusuri compatibile cu Windows 7 (un bun exemplu de antivirus gratis si bun ar fi Avast, pe care l-am si probat) insa daca doresti un antivirus dedicat Windows 7, conceput special pentru Windows 7, alegeti dintre cele prezentate mai sus! Eu unul cum am zis si mai sus iti recomand kasperul'happy primesc o fundahappy?

1 răspuns:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Eu am windows 7 si nod32 nu am nicio problema