Atata timp cat nu ai sa setezi jocurile mai sus de 1366*768 la rezolutie, o sa fie o solutie cat de cat acceptabila.
Eu pe un acera spire v3 cu procesor Intel i5 4210U [2.7 dual], ecran HD, 4 Gb RAM DDR3 si 1 tb HDD [nu stiu cat are cache-ul ] nVIDIA geforce gt 840 m de 2 gb joc gta 4 cu totul pe maxim fara nici o problema, joc world of tanks cu grafica aproape pe max la 60 fps, joc war thunder cu grafica aproape pe max la 40-50 fps, nfs most wanted 2012 merge super la grafica maxima, wrc 4 cu grafica la maxim merge super, dirt 3 merge la maxim fara nici o problema, mafia 2 iar, merge super cu totul pe maxim, grid 2 cu totul setat pe maxim merge pe la 60-70 fps, sims 4 merge fara nici o problema cu totul pe maxim, eu zic ca ruleaza foarte multe jocuri fara probleme acum vad ca ai procesor de 3.2 ghz deci e mult mai bun decat ce am eu, iti spun ca nu vei avea probleme cand vine vorba de gaming! si cum acest procesor este haswell, pe 22 nm, zbarnaie! Este un laptop foarte bun! Mai ales ca ai si 6 Gb de RAM, super!
Uite laptop de gaming: http://www.pcgarage.ro/......4gb-black/
Ia uite una din caracteristici: "Dual Fan Thermal Cooling"
De cate ori sa va spun ca laptopurile de gaming au alta arhitectura si alta implementare?
Dupa aia va plangeti ca s-a belit placa video de la temperatura!
Laptopul un prea este pentru gaming dar daca vrei sa joci jocuri destul de noi la detalii medii este un laptop bun
Salut. Am m-ai spus si la altii si iti zic si tie, singurele laptopuri pentru gaming sunt cele de la Alienware si Asus RoG! Teoretic poti sa si joci pe acest laptop chiar si jocuri m-ai noi cu detalii m-ai mici. Iti dai seama ca nu e recomandat "forjarea" la componentele micsorate ale laptopului insa poti ajuta cu un stand cooler de calitate cu CFM cat m-ai mare {CFM=(Cubic Feet per Meter - este "unitatea de masura" a volumului de aer pe care da un ventilator, fluxul sau m-ai bine zis debitul de aer ( poti sa pui mana si simti diferenta intre 40cfm si 80 cfm de exemplu, dar atentie si la turatie si la zgomot "dBA")} In concluzie generala laptopul este bun! Bafta