| InstinctPr3ciS a întrebat:

Laptop Samsung Series 5.
Am avut o problema cu laptopul, am bagat ceva dupa un laptop stricat (niste date) si nu stiu ce s-a intamplat si cand il aprindeam se aprindea negru. In fine, i-am dat reinstalare la windows si am rezolvat problema. Numai ca acum mi se pare ca se misca mult mai greu ca inainte. Exista vreo posibilitate sa se fi modificat ceva si sa nu mai ruleze la putere maxima? Sau sa se fi intamplat altceva?
Funda + Vot ( SI UN SFAT ESTE BUN VENIT)

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Cum ai reinstalat? ai o partitie recovery? sau ai reparat sistemul operativ?
datele ce le-ai transferat erau curate?
daca ai reinstalat windows i-ai facut update la zi?
ai optimizat laptopul dupa reinstalarea sistemului operativ? odata cu windows starteaza o gramada de programe si servicii de windows ce nu sunt necesare.

| InstinctPr3ciS explică (pentru gelu1970):

Cum ai reinstalat? Pai cu Samsung Recovery, am dat sa imi inastaleze din nou c si sa stearga tot ce este pe windows. (C)
Datele ca le-ai transferat erau curate? (Da, le-am scanat dupa aia si erau curate, dar in fine nu stiu de ce se aprindea negru, problema asta a fost rezolvata prin reinstalare )
Ai facut windows update la zi?
Nu cred, aseara i-am facut si de atunci nu am umblat pe el.
Ai optimizat laptopul?
Nu, adica nu stiu sigur. Cam ce trebuie facut?

| gelu1970 a răspuns (pentru InstinctPr3ciS):

In primul rand intra in update si actualizeaza windows
dezinstaleaza toate programele tip "gunoi" ce vin preinstalate de fabricant si nu au nimic in comun cu functionarea pc
dezactiveaza servicii inecesare de windows ce se starteaza odata cu windows
dezactiveaza startarea automata a programelor ce se starteaza odata cu windows: skype, yahoo mess, nero, Adobe, etc.

4 răspunsuri:
| Liwyu a răspuns:

Salut.Deci daca ai bagat doar date virtuale atunci nu este asa de grav.dar daca ai introdus ceva piese de la laptop-ul vechi in cel folosit actual se poate sa se fi intamplat ceva.da mai multe detalii.ce ai incercat mai exact sa faci?

| InstinctPr3ciS explică (pentru Liwyu):

Da, am bagat doar date virtuale, respectiv niste poze, si nu stiu din ce cauza s-a stricat windowsul. In fine, l-am refacut din nou, partitia C. Dar acum mi se pare ca merge greu, instaleaza jocurile mai greu, si cateodate are faze cand este chiar lenes. Ma gandeam sa nu fie ceva din setari... ceva care sa il faca sa nu lucreze la putere maxima... eu am umblat cat de cat prin el, si l-am facut mai puternic, dar tot nu e ca inainte.