Pare foarte fragil si greu de realizat.
Eu ma multumesc cu Acer-ul meu deocamdata.
L-am vazut la stiri la ProTv, insa chiar creatorul spune ca e foarte fragil. Mi se pare mai degraba un laptop cu un avantaj de portabilitate, insa pentru un laptop al viitorului ma astept la mult mai mult...
Care sunt diferentele intre un laptop normal si asta in afara de touch screenu` ala referindu-ma la portabilitate(ca doar pentru asta sunt laptop-urile)...adica mi se pare mai practic sa aiba forma de dreptunghi(mai corect ar fi paralelipiped dreptunghic) decat de cilindru.
Este unul mic, cu design atragator compact inovativ, special.performant cu siguranta ceva care atrage atentia, frumos era ca se mai poate folosi si drept rama photo care nu ii vad rostul. materialele pentru construirea lui sunt prea scumpe. Sony Rolltop este doar un proiect deocamdata si pentru cine si-l permite ii urez succes in folosirea leptopului ce se transforma si in tableta grafica, rama foto si chiar televizor
Foarte ingenioasa masinuta. Dar cam greu pana apare, nu va fi compatibil cu programele de pe piata, va avea un pret foarte ridicat, deci pana atunci ramane doar un vis frumos.
E marfa laptop-ul dar sper sa apara inainte sa mor eu...si chiar daca apare o sa fie foarte scump.
Oricum merci ca mi l-ai aratat.nu stiam de el
anonim_4396 întreabă:
GicaBastanuCartierelor întreabă:
GicaBastanuCartierelor întreabă:
anonim_4396 întreabă: