| Marius17Gabriel a întrebat:

Laptopul Acer E1-531G-B966G75MNKS este bun in ceea ce priveste placa video? Adica eu vreau sa imi iau un laptop sa imi mearga bine jocurile in special cele din 2013. Astept comentarii, dau funda!

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

E slaba placa video pentru jocurile din 2013! E cea mai mica din serie! Cauta un GT 635 sau 640 sau 650 sau 730, 740...
Referitor la cifre ->Uite cum sta treaba in placile grafice, prima cifra reprezinta numarul de serie sau modelul de placa video, in cazul nostru avem seria 6 si seria 7 la aceste doua placi video dar aceasta cifra nu reflecta performanta placilor. In principiu nu te gandi ca seria 7 este mai buna decat seria 6 dar este mai noua ca model. Acum despre celelalte cifre de dupa 6 si 7 si anume 10 - 20 - 30...reflecta performanta placilor video dupa cum urmeaza
10-20 - placi video slabe
30-40 - low-end
50 - entry-level
60 - medii
70-80 - high end
90 - cele mai performante - The Best!
Bineinteles ca in calcul se ia si numarul de BITI cat si modelul DDR 2-3-5, memoria.

Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| cata00 a răspuns:

La acest laptop placa video este bunicica dar procesorul nu prea este bun iar jocurile din 2013 iti trebuie macar procesor Intel core i3 sau i5 ar fi un laptop la 27 milioane Lenovo la altex placa este buna de 2 gb si oto mearga jocurile 2013

| FlorePurandel a răspuns:

Pai ca un laptop sa fie cu adevarat bun pentru tine trebuie sa il personalizezi...Eu iti sugerez un laptop cu procesor Intel Dual Core 2.5 Ghz, 4 Gb RAM, 2 Gb placa video si un hardisk de 500 Gb ca sa nu se strice in caz ca ramai ara curent electric...