Puteai sa acoperi exprimarea ca nu prea ne interesa. Ideea e ca cele ieftine sunt cam slabe dpdv al performantelor. Plus ca materialele sunt de slaba calitate(Doar plastic), difuzoare slabe, etc. Oricum, doar ai zis bunicu, ma mir ca mai foloseste asa ceva. Oricum el nu are nevoie de mare performanta ca doar nu se joaca pe el...
Deci cele de 12-13 mil nu asa performante da nu-s nici foarte slabe nu?
Nu sunt performante, ca na, si pretul spune multe. Mai ales jocuri nu poti sa le ceri de la ele, decat din cele vechi. Legat de alte detalii, de obicei au materiale lucioase, se pune praful rapid pe ele, pastreaza amprentele etc. Difzoarele se aud cam rau. Toate se reflecta in pret.
Dar cum ai zis tu, nu avea sens sa cumpere ceva mai scump. E prea destul. Plus ca totusi desi slab, ele sunt de la an la an mai performante, asa ca nu e totusi de aruncat(ca sigur e capabil sa redea fullhd).
Asta voiam sa zic si eu. Bunicului nu-i trebuie laptop de jocuri mari sau mai stiu eu ce jocuri cu cerintte mari.Lui ii e de ajuns sa intre pe internet, sa gaseasca vreo babuta pe accolo.
Depinde pentru ce vrea sa il foloseasca. Pentru programe simplu, internet, Office, etc, e bun si ala. Pentru cineva care vrea jocuri, programare, programe complexe si complicate nu e prea bun.
Nu, nu sunt asa bune.Depinde de componente, materiale.Iti poti lua de ex unu cu 15 mil dar e slabut.10 mil face ecranu, sursa, carcasa, etc.iar 5 mil procesorul, ramul etc.Gasesti 2 laptopuri cu carcase asemenea, dif de 5 mil.E o diferenta enorma intre ele de performanta.unu ok e 2000-2600 dacanu peste
anonim_4396 întreabă: