| RaspunsCorect12233 a întrebat:

Laptopurile se strica repede eu am laptop Asus din altex dar am auzit ca la multi li se strica foarte repede e adevarat eu mi-am instalat 3 jocuri:gta 4, battlefield 2 bad company, test drive unlimited 2 a meu se poate strica repede?
Laptop Asus: 2, 6 GHz TurbBoost Intel core i5, 750 GB free space, 4gb Ram, nVidia GeForce 2GB 740M

Răspuns Câştigător
| CrackFloyd a răspuns:

Cum sa ti se strice ba? Am un Laptop de gaming si ma joc pe el tare rau si nu a patit nimic! 3 ani la rand. Acum depinde ce specificatii ai. La jocurile si specificatiile tale jocurile iti merg blana!
Distractie placuta!

2 răspunsuri:
| pbsolver a răspuns:

Da, și al tău se va strica. Laptopurile nu sunt făcute pentru jocuri (decât dacă producătorul specifică faptul ăsta - și totuși, chiar și atunci sunt probleme pentru că sunt niște piese îngrămădite într-o carcasă cu grosime de 1.5 CM)
Cea mai comună problemă întâlnită la laptopuri este supraîncălzirea care duce la desprinderea procesorului grafic de placa de bază sau chiar a chipsetului. Există metode de mediere însă componentele care au suferit în tăcere și în temperaturi mari, vor pica exact ca la un joc de domino: una cate una.

| RaspunsCorect12233 explică (pentru CrackFloyd):

Macar tu mi-ai dat un raspuns pozitiv nu unul negaiv ca si cel de la pbsolver.
si laptopu e nou nouţ acum iti scriu de pe el