| yonutz63991 a întrebat:

Lg optimus black are ofiicail android 4.0(si arata la fel ca pe l9, l7,l5?)

6 răspunsuri:
| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Da...dar nu stiu cum faceti voi - vi-l luati de pe net, ca Orange nu a scos inca update pentu ICS

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Optimus Black are in alte tari update oficial la android v4 ICS, dar daca l-ai luat de la Orange (sau de pe ce retea esti tu), iti sugerez sa astepti sa scoata ei un update pentru optimus black-ul tau!
Daca ti l-ai updata, ar arata la fel ca si pe celelalte Optimusuri, pentru ca sunt din aceeasi serie, si mai important, sunt LG.
Nu iti recomand sa iti updatezi Optimus Black cu un MOD neoficial (OS Fan Made), pentru ca iti pierzi garantia, iar daca nu te pricepi sa il faci bine, poti sa iti strici telefonul definitiv!

| emi1998 a răspuns:

Trebuie sa ți-l pui tu și normal ca arata la fel diferența e decât ecranul

| yonutz63991 explică (pentru emi1998):

Stiu,dar ma gandeam daca e official.

| emi1998 a răspuns (pentru yonutz63991):

Pai ti-am dat pagina de gsmarena care are informatii oficiale la intrebare ta cu daca sa alegi LG sau Motorola uite-o iar----->http://www.gsmarena.com/lg_optimus_black_p970-3704.php

| Storepc_Reparatii_1990 a răspuns:

Android 4.0 si mai sus arata la fel indiferent de tableta, doar 4.2 difera la design:d

Ti s-a stricat laptopul, calculatorul, televizorul sau alt echipament? nu te ingrijora, contacteaza-ne si noi ti-l vom repara. www.storepc.ro

Întrebări similare