| vlad1398 a întrebat:

Linux sau Windows? De ce?

31 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns (pentru anonim_4396):

Zici tu că Windows-ul mai sigur decât linux.Eu în locul tău mă mai documentam.Pe Linux există doar 5 viruși și și ăia trebuie să fii ultimu fraier ca să îi iei(și aia dacă dai acces de root la ei ceea ce se face prin parola introdusă de user) pe când la Windows nu ai cum să dai de un Windows fără viruși 100% că NU există Windows nevirusat sau ne tranzitat de viruși și alte programe de astea, de unde și lentoare lui în timp, de ce? simplu; Nici cel mai scump și performant antivirus din lume NU îți oferă protecție de 100%(dacă știi cum funcționează un astfel de program o să îmi dai dreptate), numai miciuni comerciale, ca să nu mai zic că chiarproducătorii de antiviruși lasează „virușii" pe net și apoi îți oferă „soluția" prin update asta ca să stârnească panică și să li se umple buzunarele de bani de la userii obsedați de Windows(sau la noi ciobanii cibernetci care nu vor să evolueze sau cred că Windopws XP SP2 e cel mai bun din lume(real e scos din uz de 2 luni)).Cât despre popularitatea lui e simplu că la multi le place să își piardă viața jucându-se, dar cum și pierderea de timp costă bani mai și nplătesc licențe de Windows și jocuri ca să facă ce?! să își piardă pur și simplu vremea, sau să le fure cum se face la noi (că asta știm să facem cel mai bine să furăm(eu unu sunt contra și i-aș executa aspru pe cei ce fură că tot furt este chiar dacă nu e furt fizic dar tot aia e). Mafia asta globală a Microsoftului ce are ca scop îmbogățiere unui multimilionar ce o devenit așa făcâd ilegalitați venituri ce i se rotunjesc datorită și vouă ce îl folosiți diar, prin asta făcându-i reclamă gratis unei mizerii de OS depășite și absolut nesigure.Linuxul este din ce în ce mai folosit, și când zic Linux NU mă refer la Ubuntu(care e o mare mizerie comercială ce face Lumea Linux de rușine în opinia mea, mai ales de la versiunea 11.10 în sus când a devenit comercial, adică mult și prost) ci la Debian, PC Linux OS, etc; ca să nu mai zic că 99% din server rulează LInux(cent OS, Slakware sau Ubuntu); chiar și Google are toate echipamentele și serverele ce găzduiesc motorul lor de căutare și serviciile pe platforme Linux(de rău ce îi de aia îl folosește nu?), ca să nu mai zic că peste 30% din useri deja folosesc Linux, sau iar unu bun e că pe piața microdevice-urilor smartphone-urilor și tabletelor Linux e Lider(da Android e un sistem de operare bazat pe Linux, deținut și dezvoltat de Google), șin lista continuă. Succes

Întrebări similare