In nici un caz Lumea in care traim este reala, oamenii chiar se nasc, cresc, isi fac familii, lucreaza pentru familii iar odata si odata viata se termina, in viata gasim bucurii si din pacate si tristeti, lumea e cat se poate de reala, te-ai lovit si te doare asta iti demonstreaza ca esti in realitate aici in momentul asta
Vreau sa ii multumesc utilizatorului `KiddO` http://www.tpu.ro/utilizator/vywh care nu a postat un raspuns aici dar mi-a dat stupid, cel care chiar crede ca se afla in matrix, pai eu te intreb asa `KiddO` chiar crezi ca traim in matrix, chiar crezi ca esti creat de altii si nu de parintii tai? Nu Dumnezeu ti-a dat viata? Chiar ai ales pastila rosie? Oare crezi si in mos craciun?
Daca ar fi asa si eu as descoperii asta, asa de suparat as fi pe et-i care m-au facut sa transpir atata vara asta.
Ai pus aceasta intrebare. Deci, ai gandit o intrebare. Deci gandesti. Daca tu gandesti, inseamna ca gandirea nu poate exista ca atare. Deci existi, in realitatea gandita de tine. Deci lumea, realitatea ta, e reala. E logic...
Ca sa afli raspunsurile la toate intrebarile tale legate de acest subiect, citeste Biblia :*
Asta s-au intrebat oamenii din cele mai vechi timpuri. daca chiar te macina aceste intrebari iti recomand sa citesti marii Ontologi. Ontologia e acea ramura a filosofiei care are obiect de studiu Fiinţa şi Existenţa. Pot vorbi despre acest subiet ore in sir dar nu am destul spatiu aici. Spor