anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-a dezamagit ipod shuffle asta nou sa vedeti ce am patit, am sters piese din el prin itunes ce credeti sau strers dar memoria tot era plina, am sters apoi foldere din nou nimic, apoi am formatat toata memoria pentru cateva piese, formatare prin windows si apoi restore, ca volum si fostul mp3 player de 50 de lei il face, are niste casti de rahat bazaie la piese chiar daca nu are volum mare, nu aud nici o claritate a sunetului nimic in special fata de fostul asta e

intrebarea e de ce un lucru care costa atat de mult e atat de prost? am crezut ca cei scump i de calitate dar vad ca nu-i asa oare de ce? fostul mp3 player are 3 ani si nu are nimic si am dat doar 50 de lei pe asta 230 si sincer nu vad vreo diferenta nici de sunet nici de nimic doar voce ala atat

2 răspunsuri:
| XxAlexandruxX a răspuns:

Vezi ce se intampla daca ti-a trebuit ipod shuffle? daca iei un mp4 normal ce se poate intampla?

| anonim_4396 explică (pentru XxAlexandruxX):

Am crezut ca daca e popular si scump e bun sincer nu-mi place cum arata, asta mi-a placut am fost la mall dar se auzea incet la boxe de alea mari http://www.altex.ro/mp3-player-sony-nwz-b163fb-4gb-usb-negru chiar imi pare rau ca nu l-am luat