Pai Minecraft merge oriunde insa GTA V vei avea probleme, GTA V e o joaca ce depinde mai mult de procesor deci 2 nuclee pentru GTA V e putin, chiar daca vei aprinde joaca si vei seta tot la minim vor exista multe descomforturi deci sfatul meu e sa shimbi si procesorul pe ceva cu 4 nuclee, sa mai adaugi 4GB de ram si o placa video de la NVIDIA GT 740 sau de la AMD R7 360.
Placile de la Nvidia sunt mai bune pentru jocuri, dar ai nevoie si de un procesor mai potent
Un sistem asemanator am avut eu ( e8400 si r7 240 1GD5 ) Gta 5 fiind cpu intensive, tragea placa video in jos. Tie ti-ar trebui un quad core seria 8000 de la Intel, si mai mult ram. Daca placa de baza nu-ti permite asta, atunci schimba-ti platforma, treci pe am3+ sau pe 1150
Pentru GTA5 sa te joci decent pe FullHD ai nevoie de un i5, 8 gb de ram si un 7750ti sau r7 370 (cel putin)
Nu ai specificat placa de baza.
Iti trebuie asa :
Procesor Core 2 Quad ~100 lei
Ram 4gb ~ 80 lei
Placa Video GTX 750 TI ~530 lei
La acest procesor o placa video mai buna este ca o frectie la un picior de lemn. Pentru a putea lua intai un procesor ca lumea spune denumirea placii de baza. Placile de baza de acest tip (cele cu socket LGA775 ) sunt sensibile la FSB (Front Side Bus) o frecventa peste care nu poate suporta un procesor. Dupa asta se poate discuta de o placa video mai buna.