| DennK a întrebat:

M-am jucat un joc si cand l-am inchis desktopul era imens!

Am nevoie disperata de o solutie de "micire"(sa-l fac mai mic)si funda pentru primul raspuns corect!
Va rog!
multumesc!

Răspuns Câştigător
| SimpleWay a răspuns:

Trebuie sa dai click dreapta pe Desktop si dai la Properties apoi dai sus la Settings.Acolo ai Screen Resolution si cu cat miste mai tare spre stnaga bulina aia se va face mai mare. Dar tu dai invers happy sper ca te-am ajutat big grin bafta!

5 răspunsuri:
| greenmile00 a răspuns:

Dai click dreapta pe desktop... te duci la properties, in fereastra care iti apare, in partea de sus selectezi settings si gasesti acolo screen resolution, te joci cu ala, il setezi la 1024x768 si vezi daca merge cum trebuie.

| Sinedd a răspuns:

Click dreapta pe desktop/Proprietes/Settings si alegi rezolutia 1024 by 768 pixels. Nu uita cand intri in joc schimba rezolutia imediat!

| Sunshinee a răspuns:

Da click dreapta pe desktop, du-te la proprietati si incearca sa schimbi rezolutia. Nu stiu ce fel de windows ai, eu am 7. Ca ti-as explica pasii. Dar gasesti tu. Sper sa reusesti. Bafta!

| DennK explică:

Adica img nu dar iconurile si mozilla e imensa!

| beibi_2532 a răspuns:

Dai click dreapta pe desktop. apoi properties, apoi ai 5 butonase sus.alegi settings.ai undeva in stanga screen resolution.alege 1024x768 sau 1152x864.depinde cum doresti. dai apply si apoi ok.si e rezolvata problema:*