De3scarca malwarebyte`s anti malware de pe site lor, fa un update iar apoi da-i quick scan, in 10 min iti termina, dupa ce a terminat da urmeaza pasi din program si iti va da un restart la pc. Asta e tot. bye!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri dar se pare ca prima varianta pe care am incercat-o(raspunsul castigator) a dat si rezultate.Numai ca la mine a luat mai mult de 20min sa termine scanarea.Cu toate astea va mai multumesc odata.
Nu ai cum sa scapi decat daca iti stergi mesengerul si il reinstalezi dar inainte de reinstalare sa scanezi calculatorul cu un antivirus bun.(am patit-o si eu)
Bafta.
Din pacate virusu al l-am transimis si eu deci stiu cum se rezolva :)) da da si bravo ca m-ai scos de la frientds* ia linkul descarci prog asta dai sa-ti scaneze pc ala urat cu tastatura neagra :x http://download.cnet.com/......04572.html eu cel putin am luat virusu de pe facebook...
Bai miah dori sa-ti dau mii de voturi la folositor inteligentui care a scris chestia aia pe anonim la individu asta de dony 95... ps :creca sunt preA lungi vocalele
Si eu am patit-o. e foarte stresant. dar nu te pot ajuta.nu stiu nici eu sa-l scot. mie mi l-a facut cineva
bafta!
Iata cum poti scapa de acest intrus: Descarca Malwarebytes Anti-Malware. Vei gasi acolo toti pasii pe care trebuie sa-i urmezi, am patit-o si eu si am rezolvat problema. daca vrei sa afli mai multe te astept pe chat-ul meu, ai link-ul la profilul meu; pentru cei interesati va spun doar ca e un chat placut, cu multe concursuri. Dau functii celor interesati. Tie iti urez deocamdata''bafta''cu acel virus, stiu ce chinuitor este!