| NicVal74 a întrebat:

M-ar interesa un program sa-mi faca slideshow cu imaginea foto in miscare plus efectul, in format 4 ca pana acum am folosit Photo DVD Slideshow Professional dar acum vreau sa-mi fac in format de 4 k deoarece am un bluray player 4k plus tv 4k.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Vezi cum merge Ashampoo Slideshow Studio.

2 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Incearca ProShow Producer.

| NLS a răspuns:

Ce vrei tu se poate face intr-un mod (putin) mai complicat in orice program de editare video, incepand cu Pinnacle, MAGIX, sau PowerDirector si terminand cu cele folosite "la Hollywood" (Premiere, Sony Vegas, Avid Media Composer, Final Cut, LightWorks)
Insa o firma din SUA s-a gandit sa dezvolte un program dedicat 100% doar slideshow-urilor, si care sa fie mai usor de folosit decat softurile de mai sus, astfel incat si amatorii sau fotografii care nu au conostinte avansate de editare video sa isi poata crea singuri slide-show-uri si portofolii in format electronic.
Proshow Producer se numeste varianta mai puternica a programului. Face tot ce vrei tu si chiar mult mai mult.
Incepand cu versiunea 5 au adaugat si formate video la fisierele de intrare, asta inseamna ca poti combina poze (excluzand GIF din cate imi amintesc), video, text, muzica (diferite formate, nu doar MP3).
Ai la dispozitie o multime de efecte (~3600) de tranzitie sau aplicabile pe un grup de imagini... si o multitudine de formate de iesire, inclusiv fisiere video 4K (incepand cu versiunea 8) pentru YouTube, Vimeo sau pentru salvat local pe PC.

Exista multe alte programe pentru creat slideshow-uri, Proshow e de departe cel mai bun, insa si pretul e pe masura.