Nu stiam ca un procesor dual core are nucleuri blocate. Eu nu ma pricep sa deblochez nuclee si nici nu cred ca e recomandat. Dupa cum spuneau si altii, insusi producatorul putea face asta si lua mai multi bani pe procesor, dar n-a facut-o pentru ca procesorul nu lucra cum trebuie.
AMD Phenom 2 X2 565 Clack Edition 3400Mhz e mai bun decat celalalt (mi-e lene sa-i scriu numele ) si in plus merge mai rapid. Eu mai bine zic sa nu mai iei nimic. "Orice cal ajunge gloaba" Deci mai bine lasa-l asa cum e calculatorul tau ca e bun cat mai tine si asta. Cand nu-ti merg bine jocurile pe el iti recomand sa schimbi ceva la el. Sper ce te-am ajutat. Funda ?
Nu poti pune procesor pentru AM3 pe AM2. Nu are acelasi numar de pini, iar ei sunt asezati altfel.
Poti pune in schimb procesor pentru AM2+.
Nu ai destule cunostinte in domeniu dar multumesc pentru parere
Ok, touche, exista si procesoare AM3 care merg pe socket AM2. Pe BIOS-ul oferit spre descarcare scrie ca ofera compatibilitate cu procesoare AM2+, nu cu AM3. Daca placa mama este AM3 Ready, poate avea si procesoare AM3, care sunt backwards compatible cu AM2.
Lista de procesoare pentru aceasta placa mama este pe http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2644 (daca e vorba de versiunea 2.0).
Vezi ca acum vorbim aceeasi limba? Acum te rog spune cel mai bun procesor pe care il gasesc in comert pentru placa asta sau dintre cele 2 mentionate de mine spune care e mai bun si de ce si ai funda
Acuma depinde, daca folosesti aplicatii care utilizeaza un singur nucleu, atunci e mai bun cel cu doua nuclee, dar pe frecventa mai mare. Daca folosesti preponderent aplicatii proiectate pentru a utiliza mai multe nuclee, cum ar fi jocurile mai noi, atunci e mai bun procesorul cu patru nuclee. Iar cel mai performant procesor din lista este unul cu sase nuclee, Phenom II X6 1100T daca nu ma insel.
Dar acela nu este suportat de placa mea...In special pentru FIFA vreau procesorul 12, 13 si care va sa vina pana nu mai duce pc deloc. Deci ce zici am vreo sansa sa il deblochez pe cel cu 2 sau sa ma multumesc cu cel cu 4 dar frecventa mai mica?
Nu stiam ca un procesor dual core are nucleuri blocate. Eu nu ma pricep sa deblochez nuclee si nici nu cred ca e recomandat. Dupa cum spuneau si altii, insusi producatorul putea face asta si lua mai multi bani pe procesor, dar n-a facut-o pentru ca procesorul nu lucra cum trebuie.
YzuD întreabă: