| RAY a întrebat:

M-a Banat google ads asa fără motiv, definitiv, cine se pricepe sa răspundă, cum ocolesc eu securitatea lor?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Eu dau doar o parere, daca contul nu se leaga de date personale ce se cer la verificat, buletin, card bancar, poti simplu sa o ocolesti, stergi cache si cookies din browser, pui proxy fie VPN fie altceva, ca mai sunt, de ex Browsec era pentru Chrome adica ceva ce iti dadea alt ip.
Desi daca ai ip dinamic si ala real, e bine.

Insa daca iti cere buletinu e nasol, sau cardul bancar, ca pe ala nu il poti maslui, ca trebuie numele corect de pe el, altfel nu merge cand faci plati, si daca bagi numele real desi pe card ai masluit tu in photoshop ceva, si ala afla, iar te blocheaza.
Desi numele tau il au multi pana la urma daca e un ume comun, si n-ar conta. Sa zicem ca ai face alt card cu alt numar si alt cod de securitate pe spate.

Daca contul e legat de date personale verificabile, ai pus-o.

| RAY explică (pentru Mosotti):

Corect,de asta și am pus întrebarea, ca smecheri cer verificare buletin, bine cu cardul poți creea unul virtual prin revolut, dar cu buletinul, cu IP ul bag vpn

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Ai dracu cand e vb de cineva mai asa, fac ce fac, cand e vb de smecheri nu mai fac nimic.
Ia sa vina un mare magnat, sa vedem, pai ori scoate blocarea, ori in 3 zile reteaua aia nu mai e. Motive se gasesc, sa nu se vina la mine ca nu are cum, a se vedea dosarele penale fictive.
Stii aia "aaa nu e corect aia, aia si aia", dar pentru alti este.
Nici macar nu zice "domne, ai gresit, okey, iti mai dam o sansa".

Tu nu vezi? Musk a cumparat Twitter si a zis ca acum fiecare vb liber, nu ca inainte ca ii bloca pe trumpisti.
A mai zis ceva rau de Biden si?
S-au gasit ei acuma...ca a agresat el o femeie acum 6 ani si ii fac proces.
Dar pana acu de ce n-a facut aia plangere? A deranjat, asa ca..gata cu el.
Asa si cu retelele astea daca superi pe cine nu trebuie.

Si iti dai seama ca el e printre cei mai bogati ai lumii si tot il f, asta da ca sunt altii mult mai sus ca el din umbra (smecherii care conduc lumea).
Asa ca google asta e un rahat.

2 răspunsuri: