| Raul_Barna_1994 a întrebat:

Ma confrunt cu o problema destul de frustranta, am facut asta de 100 de ori inainte si n-am avut probleme,nu stiu care este motivul dar ma chinui de mult sa-l aflu, sunt tot cu ochii in forumuri dar niciun ajutor pana acum.Am un laptop ASUS K55V si de la un timp am inceput sa am probleme cu el in sensul in care,atunci cand inchid lid-ul intra in sleep dupa un timp,desi toate setarile sunt facute sa opreasca asta,am ramas fara solutii,am mare nevoie ca el sa ramana aprins.
Am realizat setarile la fiecare power plan,setarile legate de closing the lid si am incercat si varianta de disable la hibernate in cmd, toate in zadar.Va rog frumos daca stie cineva, am mare nevoie de ajutor.

2 răspunsuri:
| deformatordeopinie a răspuns:

Adica, nu se opreste cand vrei sa se opreasca? Sau, vrei sa spui ca, nu doresti sa se mai stinga display-ul deloc? Nu am inteles prea bine intrebarea ta, desi imi doresc sa te ajut cu mare drag.

| Raul_Barna_1994 explică (pentru deformatordeopinie):

Doresc sa nu se mai stinga deloc, adica sa nu intre in hibernate sau sleep deloc(nu vreau sa pierd conectiunea la net) atunci cand inchid lid-ul.