| Narsha a întrebat:

Ma gandesc sa-mi cumpar un tel corby(oricum trebuie s aincep sa economisesc)am aucit ca costa cam 79 de euro cu abonament la Vodafone? Nu stiti si in alte retele cu aproape acelasi pret(nu exact.nici foarte departat)Si cam cat inseamna 79 de euro? Daca poate sa-mi rapsunda cineva la intrebarile astea dau funda.pls:*

2 răspunsuri:
| JennyBerry a răspuns:

Buna. Preturile lui Corby [ cel mai adolescentin digital device ] variaza de la 425 de Roni pana la 633 de Roni, depinde de la ce sursa il cumperi, ce gadgeturi ii sunt atribbuite, culoare si modelul acela dragut de pe carcase. Vei avea insa mici dificultati cu semnalul la departare de asezarile urbane. Insa, e un telefon care sisi merita banii!
Daca prietenii tai sunt "cuplati" la Connex atunci atuul este de partea ta, daca prietenii tai sunt abonati la Orange si Cosmote, nu merita sa iti cumperi de la Vodafone [ nu de alta dar nu ai cui sa-i trimiti mesajehee hee ]
331. 8 Roni = 79 de euro

| sabiiiiiina a răspuns:

Buna. Eu am LG KP 500 cookie. si l-am luat de la Germanos parca cu aproape 2 milioane. dar pe Cosmote. Am 1000 de minute si 1000 de sms-uri in retea. si 135 min nationale/internationale. happy Si e destul de bun telefonul...