E clar ca au durata de viata mai mica decat cele cu interfata clasica, dar faza e ca o sa te lase dupa ce probabil nu o sa-l mai ai. Banuiesc ca nu vrei sa iti tii 5-6 ani.
Man, eu am cumparat pe 26 un galaxy mini de la Orange(doar acolo are) si sunt mandru de el, e adevarata partea cu sensibilitatea se poate sparge ecranu-l usor...
p.s: daca vrei sa ma intrebi ceva despre smartphone da-mi mesaj
Daca vrei un smartphone ieftin si bun si cat de cat rezistent, ia-ti Nokia 5288 (se vinde si sub numele de Nokia 5233). Costa 450 lei, ecran mare, se aude bine, tine bateria cateva zile bune, e f destept, meniu fain, rezistent si... e Nokia, totusi. Se gaseste mai ales prin magazinele Germanos, la liber, la pretul asta. Da, telefoanele cu touchscreen sunt mult mai sensibile decat cele clasice, normal. Dar vreo 2 ani tot te tine unul, daca ai grija de el. Sa NU ii dezlipesti folia de protectie de pe ecran (touchscreen)!
Nu este adevarat. prietenii tai nu au dreptate.
eu am Samsung corby care nu este un telefon chiar asa de performant, si cu toate astea nu am avut nici o problema cu el. il am de 2 ani.
cunosc pe multi care au galaxy mini si sunt foarte multumiti de el. asa ca nu iti faca griji, e un tel bun
Mi-am dorit foareee mult un telefon cu touch screen, si acum am, insa.nu ma mai incanta asa mult, eu acum imi doresc un telefon cu tastatura Qwerty.si nu m-ar deranja daca nu ar avea touch screen. Daca ai vrea un smart phone ai putea sa-ti iei un BlackBerry, doar ca e super performant si trebuie sa ai maree grija de el. Sper sa-ti gasesti telefonul potrivit:*!
Telefonul http://www.motorola.com/......DEFY-XW-EN este mai bun decat Samsung galaxy mini? Thnks
anonim_4396 întreabă: