| needcolors a întrebat:

Ma gandesc sa mi iau un smartphone ieftin si am ajuns la Galaxy Mini, dar multi m au descurajat cum ca telefoanele cu tuch screen sunt sensibile si la un moment dat nu va mai functiona. Asa este? Thnks!

9 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

E clar ca au durata de viata mai mica decat cele cu interfata clasica, dar faza e ca o sa te lase dupa ce probabil nu o sa-l mai ai. Banuiesc ca nu vrei sa iti tii 5-6 ani.

Răspuns utilizator avertizat
| Digital112 a răspuns:

Man, eu am cumparat pe 26 un galaxy mini de la Orange(doar acolo are) si sunt mandru de el, e adevarata partea cu sensibilitatea se poate sparge ecranu-l usor...
p.s: daca vrei sa ma intrebi ceva despre smartphone da-mi mesaj

| Allexis a răspuns:

Daca vrei un smartphone ieftin si bun si cat de cat rezistent, ia-ti Nokia 5288 (se vinde si sub numele de Nokia 5233). Costa 450 lei, ecran mare, se aude bine, tine bateria cateva zile bune, e f destept, meniu fain, rezistent si... e Nokia, totusi. Se gaseste mai ales prin magazinele Germanos, la liber, la pretul asta. Da, telefoanele cu touchscreen sunt mult mai sensibile decat cele clasice, normal. Dar vreo 2 ani tot te tine unul, daca ai grija de el. Sa NU ii dezlipesti folia de protectie de pe ecran (touchscreen)!

| andreipetresu a răspuns:

Incearca Samsung galaxy mini 2!

| Ananas2 a răspuns:

Nu este adevarat. prietenii tai nu au dreptate.
eu am Samsung corby care nu este un telefon chiar asa de performant, si cu toate astea nu am avut nici o problema cu el. il am de 2 ani.
cunosc pe multi care au galaxy mini si sunt foarte multumiti de el. asa ca nu iti faca griji, e un tel bunwinking

Răspuns utilizator avertizat
| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Mi-am dorit foareee mult un telefon cu touch screen, si acum am, insa.nu ma mai incanta asa mult, eu acum imi doresc un telefon cu tastatura Qwerty.si nu m-ar deranja daca nu ar avea touch screen.straight face Daca ai vrea un smart phone ai putea sa-ti iei un BlackBerry, doar ca e super performant si trebuie sa ai maree grija de elwinking. Sper sa-ti gasesti telefonul potrivit:*!

| needcolors explică:

Telefonul http://www.motorola.com/......DEFY-XW-EN este mai bun decat Samsung galaxy mini? Thnks