| FreelancerTony a întrebat:

Ma mananca rau sa-mi cumpar un sistem audio, un 2.1 - am un CJC 61D care nu mai poate, nu se mai aude atat de bine cum se auzea la inceput. Ma refer la toata gama de frecvente, de la joase pana la inalte, toate s-au "molesit".

Nu am prea multi bani, undeva la maxim 180 - 190 RON; hai fie 200 RON, dar in nici-un caz mai mult, ca vine pastele. Bun, ce caut eu? Nu ma intereseaza atat de mult frecventele inalte, ci mai degraba un subwoofer de tip kicker. Ma refer la subwooferul ala care bubuie frumos. Am vazut ca toata lumea lauda Microlab M820; ca ar avea exact ce caut eu, acel bass care bubuie si nu doar vibreaza aiurea.

M-am gandit si la optiunea de a vinde CJC-ul actual si sa mai adaug un 50 de lei la buget, insa nu-l cumpara nici dracu (cred). Voi ce ziceti sa fac?

2 răspunsuri:
| dvdalexandru a răspuns:

Daca nu ai gasit inca, poti cauta un subwoofer / subwoofer activ de aici: http://www.muzicastore.ro/subwoofer-activ/
Stiu ca livreaza in toata tara

| Katalyn_2761 a răspuns:

Mda.as recomanda site-ul Okazii.ro doar din orasul tau predare personala...si ar mai exista un sistem 5.1 THX 505W RMS, DTS, Dolby Digital si telecomanda dar asta la urmatorul salariu 1149 RON Dinasta am eu big grin Sper ca te-am ajutat