| BroascaAdrianaMirela a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Mi-am cumparat de curand un smart tv TCL si de cate ori ma uit pe vreun post tv (protv, antena, prima etc.), imi apar in stanga ecranului caracteristicile tv:"tcl 4khdr tv, dedesubt scrie google tv, apoi game master etc. Acest afisaj (sub forma unei reclame a producatorului) se muta apoi in partea dreapta, apoi iar in stanga etc. E suparator ca nu poti urmari un film sau o emisiune din pricina acestei reclame. Cum s-o fac sa dispara, stie cineva?

5 răspunsuri:
| stanly7 a răspuns:

În setări este pus pe mod magazin și trebuie selectat modul acasă.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din setarile televizorului cauta in meniu sa le dezactivez\i, l ai conectat pe internet? Daca da dezactiveaza sau scoate i cablul de net sau wifi ul inchide l ca sa numai ai acces la internet pe perioada cand te uiti numai la tv, televizorul nu trebuie folosit pe post de monitor pentru calculator, monitorul este special conceput numai pentru calculator, iar televizorul foloseste l asa ca televizor nu si prin internet, il poti conecta pe internet cand isi face actualizari, dar nu tot timpul nonstop

| VoidEternal a răspuns:

Trebuie pus pe modul "home".

| UserRo10 a răspuns:

Din setarile televizorului dezactiveaza showroom mode sau echivalentul numelui

| TumoGavrilIosif a răspuns:

Este foarte simplu : Urmează următorii pași : Setări - Sistem - Mediu - Selectezi ACASĂ. Reclamele vor DISPARE...