| crissss300 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva? De o zi ma chinui sa intru pe instagramul meu. Imi da eroare "te rugam sa astepti cateva minute inainte de a incerca din nou". Mentionez ca am restartat si telefonul si aplicatia am sters-o cred ca de 5-6 ori…. Am putut schimba parola prin adresa de email si tot nu pot intra pe profil..va rog dati-mi pareri…

18 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Incearcă să te loghezi de pe un browser din telefon, nu din aplicatie. Dar inainte, sterge cookie-urile și istoricul.
Incearcă și de pe un laptop/PC și vezi dacă situatia e aceeasi ca dincolo.

| crissss300 explică (pentru floresdemayo):

Am
Incercat dar tot nu merge…

| crissss300 explică (pentru crissss300):

Multumesc mult. sper sa revina…am poze de jum de viata acolo care nu le am in telefon din pacate….

| floresdemayo a răspuns (pentru crissss300):

Profilul tau exista, nu? Fă-ți un nou cont si verifică. starea primului cont.
Totuși, poate că ai fost suspendată temporar din cauza unei actiuni de care ai abuzat ( prea multe like-uri intr-un timp scurt, prea multe imagini postate odata etc)
Logheaza-te din nou, dupa 48h ori 72 h. Ori, dupa 7 zile.

Da, profilul meu este..toate pozele mele sunt…si imi vine si confirmare pe email cand vreau sa schimb parola…doar la logare imi da eroare incearca mai tirziu….

Oare ar fi problema ca m-am logat la 2 conturi? Adica ieseam de pe unu si intram pe altul?

Daca te-ai conectat și te-ai deconectat de la un cont pentru a accesa altul, intr-un interval scurt, DA!

Atunci mil va debloca sau deja nu voi mai putea intra deloc?

Un răspuns cert nu pot da, fiindcă nu lucrez acolo. Dar eu sper că da. Așa ar fi logic, din moment ce îți spune să încerci să te loghezi mai târziu. Altora nu le spune așa.
Și 2-3 conturi, dacă ar avea un utilizator "Instagram" nu ar fi ceva "Wooow!"
Am văzut si zeci de conturi deținute de aceeași persoană. Și nu are probleme. Vezi conturile care incep cu "bnw_"

Nu mai forța o perioada, logarea! Ai răbdare.
De obicei, se incearcă după 48 h (două zile), 72h ( trei zile) sau 7 zile, 14 zile, 30 zile. Deși mi se pare cam dură o astfel de " pedeapsă" fiind la prima greșeală și neincălcând până atunci regulamentul.

Da nu fac altceva pe site decat sami postez propriile poze si cu familia….nu injur, nu fac reclame….e strict personal! Va multumesc mult de sfaturi!

Cu drag. Uneori, așa se intâmplă. Ghinionul se lipește de cei care greșesc cel mai puțin.
Să sperăm că se rezolvă. Aș vrea să mă anunți când vei putea, dacă nu uiți. happy
Și verifică-ți adresa de email cu care te-ai inregistrat, că poate ți-au trimis notificare privind perioada de suspendare. Dacă nu ai mesaj, poate fi vorba si de un bug. Cine știe...

Nu am nici un sms de la ei despre perioada de suspendare…sad…si daca este vb de bug apai tot se va debloca automat sau e posibil pe parcurs sa mi-l blocheze definitiv?

Eu cred ca vei avea din nou acces la cont.
Altadata, atunci cand vei schimba conturile, sa nu mai treci de la un cont la altul din 10 in 10 minute, in mod repetat. Adica, sa nu fie un "du- te / vino".

Am inteles…asa si voi fc…. multumesc mult

Mia revenit instagramul
Multumesc frumos de sfaturi!
O zi buna va doresc

Mă bucur din inimă! ♥ Bravo, ai fost perseverentă!

| VoicuGabriela a răspuns (pentru crissss300):

Bună! Te rog mult de pot poti sa mi zici cum l-ai recuperat?

| literallythesamebruh a răspuns:

Așteaptă. Am pățit asta, și am așteptat o zi. Totul a revenit la normal după.