Meh. Lectie pentru viitor. Intotdeauna backup in cloud! Daca conectezi telefonul la calculator si incerci sa accesezi cardul, nu vede imaginile de nici o culoare? Sau le vede si le da ca fiind corupte?
Nu ai cum să le mai recuperezi, și la mine mi s-a întâmplat la fel cu un card sd și nu am mai avut ce face.
Depinde acum ce marca este cardul, sa nu fie vreo făcătură, sau cipul cardului sa nu fie infestat cu un virus ceea ce denota ca orice ai încerca nu mai poți recupera. Cipurile cardurilor mai vechi de pot duce de râpă ușor pentru ca sunt foarte vulnerabile în fata virușilor și oricâte formatari i-ai da cardului virusul rămâne acolo.
Nu cred că are virus... cred că e doar cadrul de c*cat (scuzați-mi limbajul), nu e de la vreo firmă de renume. E nou cardul, l-am luat acum vreo lună. Am mutat pozele înapoi pe memoria telefonului dar evident că nu am acces la ele...
Este ceva ce aș putea încerca totuși?
Cardurile microSD facute in ultimii 5 ani, indiferent de marca, sunt mult mai proaste ca cele de acum 10 ani, de exemplu. Eu am doua carduri AData de 16 GB care mi-au crapat dupa cam doi ani de utilizare deloc intensa.
Mersi de răspuns, dar există vreun mod în care să-mi pot recupera pozele?
Ceva din sistem blochează accesul. Dar nu îmi pot da seama ce
Cel mai probabil nu. Nu ai activat backupul in cloud cu Google Photos?
Nu. am verificat, dar nu sunt salvate.
Meh. Lectie pentru viitor. Intotdeauna backup in cloud! Daca conectezi telefonul la calculator si incerci sa accesezi cardul, nu vede imaginile de nici o culoare? Sau le vede si le da ca fiind corupte?