| NoLoveU a întrebat:

Ma puteti ajuta? Eu mi-am dorit mereu sa lucrez pe calculatoare asta era visul meu si inca unul, dar eu l-am ales pe acesta.Ca sa imi indeplinesc visul eu din clasa a 5-a(adica anul urmator) o sa ma mut de la liceul Pedagogic "Carmen Sylva"din timisoara, la liceul Grigore Moisil din timisoara.Eu sunt foarte buna zic eu la calculatoare si asta e placerea mea.Deci eu as dori niste informatii despre calculatoare, nu conteaza ce fel de informatii doar sa fie despre calculatoare.As vrea sa fie de clasa a-5 chiar poate si pentru clasele putin mai mari, nu conteaza, informatii grele usoare doar ca sa fie putin mai pe intelesul meu.Asta e rugamintea mea! Si daca se poate sa mi le dati cat mai repede ca sa am timp destul pana incepe clasa a 5-a mai ales ca trebuie sa dau si un test curand ca sa intru acolo.Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Duster_2794 a răspuns:

Pai in primul rand pentru a invata despre PC trebuie sa alegi un domeniu, design, codare, limbag C++, XML, etc nu poti fi buna in toate domeniile mai ales din clasa 4-5. Cel mai bine e sa te hotarasti pe ce domeniu sa te bazezi si sa te documentezi despre el pe net, in cartilede specialiate,etc... si eu am acelasi vis si asa am facut, eu ma bazez mult pe software si hardware... si asa am afcut, m-am documentat prin carti si pe net. Sper sa te fi ajutat. aaa Si era sa uit, iti urez multa bafta in visul tau, domeniul ales de tine este foarte placut, interesant, folositor in viata dar si destul de dificil.

1 răspuns:
| CynicalCunt a răspuns:

Daca te iau cu niste intrebari de retelistica te uiti la mine ca la Satana.