Probabil scrie asa:
"This modification is not allowed because the selection is locked"
Incearca asta:
If using 2007, go to the "Review" Tab of the Ribbon if the "Restrict Editing &
Formatting Task Pane isn't displayed. Then click the "Protect Document" icon
(right end of the Ribbon) & choose "Restrict Editing & Formatting".
At the bottom of the pane click the "Stop Protection" button - if there is no
password require you will be allowed to revise the document. If prompted for a password & you don't know what it is you can't make changes anywhere.
Daca nu merge reinstaleaza-l.
Daca nici asa nu rezolvi instaleaza Open Office. E gratuit si face acelasi lucru ca si Office 2007.
http://www.openoffice.org/download/
Sper sa intelegi.
Hai sa iti raspund eu ca vad lumea se cearta pe aici legat de evolutie si nicidecum ceva legat de intrebarea ta.Tu se pare ai un office luat de pe net, cu alte cuvinte un office pirat.Wow sper sa nu primesc iar reclamatie sau avertisment de la cei care administreaza acest site.Am mai primti deja unu ca incurajez pirateria.Asa ca iti zic doar ce ai tu si ce trebuie sa faci.Deci cum spuneam ai OFFICE ilegal sau mai bine zis nu ai key de activare si te lasa sa il folosesti o vreme, asta depinde sau nu te lasa deloc sa il foosesti daca nu pui acel key.Key-ul asta arata ca tu ai cumparat acel office si il poti folosi. Daca nu ai acel key atunci nu te lasa sa lucri pe acel office.Ce trebuie sa faci tu? Ori cumperi un office care are key ori suna un prieten.Dar mai bine pui un office 2010 ca nu conteaza ca esti incepator sau nu si de key vezi "cumperi" de undeva.
Problema ta este putin cam ciudata. posibil sa nu il fi salvat bine, sau stiu eu in ce format l-ai salvat si de asta nu ti-l mai deschide office-u tau. daca vrei sa inveti sa lucrezi cat de cat in primul rand scoate 2007 pentru ca mai mult te incurca si instaleaza 2003. e cel mai bun office pentru incepatori. daca doresti baga idu tr3i_g si te ajut sa inveti.
Vere...foloseste Office 2010 e mult mai simplu si mai practic ca 2007. In power point ai mai multe animatii si tranzitii. Publisher e mult mai bun si ai toate comenzile pe care vrei sa le folosesti mai "deschise" adica nu sunt asa ascunse ca la 2007. Nu stau sa dau click dreapta pe ala ca sa pun ceva totul e direct in bara de sus.