Nokia 9 PureView este primul telefon cu 5 camere.
Practic, are 5 + 1 camere (ultimul pentru sesizarea "adancimii" imaginii.
Are cinci camere ale caror imagini se pun drept o camera. Nu le poti folosi separat, mi se pare doua sau trei dintre ele sunt alb-negru.
Iar pretul lui a fost 700 USD, deci la banii aia se putea.
Cum adică alb negru? Adică ce eu pot filma alb negru cu aplicațiile camere foto din Google play adică nu e ceva wow apropo cat înseamnă 700 USD 400 de lei? E destul de ieftin
Imaginile alb-negru erau doar pentru luminozitate, alea se combinau cu imaginile camerelor color si-ti iesea o imagine foarte buna. Singura problema era ca multe camere consumau mult curent si avea o baterie slabuta.
Pretul era peste 3000 RON, dar eu l-am cumparat sub 300 Euro.
Wow serios? Pai și acum îl mai ai?
Deci nu era chiar strălucit dacă consuma continuu curent îmi închipui cate ore ținea bateria
Daca nu folosesti camera deloc, bateria tine foarte bine. Dar pentru asta trebuie sa elimini permisiunile la aproape tot ce foloseste camera.
L-am dat unei rude, pe urma mi l-a inapoiat, acum il tin de rezerva: daca se strica un mobil din familie, il ia p-asta.
Mai multe camere nu inseamna ca sunt si mai bune, sunt o gramada de telefoane cu multe camere inutile.
In plus camerele de pe telefoanele mobile sunt destul de proaste oricum, pozele de pe iphone sau Samsung nu arata asa din cauza ca au camera mai pune sau mai multe, arata asa pentru ca sunt procesate intens inainte sa ti le afiseze.
Da, a fost lansat. Pe bune chiar
Nu, nu se compara nici pe departe cu iphone 15 sau s23.