Nu se poate. Dar fa-le figura si lasa telefonul deschis sau vorbeste cat mai mult ca ei sa le incarci factura. Spune-le ca ai pus telefonul tau sub urmarire(si chiar poti face asta) si ca o sa-i prinda si o sa-i aresteze/amendeze...etc.
Nope, nu exista.nu ai cum sa afli pentru ca ei protejeaza identitatea clientzilor, si odata ce au vrut sa suna cu nr privat nu au voie sa. l zica. Acum depinde ce telefon ai, daca ai nokia cu symbian iti pot da o aplicatzie care blocheaza orice apel cu nr privat Daca nu.raspunde si lasa. i sa vb. easca singuri nu. i baga in seama nu vb. i, nu le raspunde, nu le zi nimic.pentru ca orice ai zice le faci pe plac si vor rechema asa, se vor plictisi
Am patit si eu asa. Raspundeam si nu ziceam nimic, cel care sunase tot vorbea, dar nu-l bagam in seama si pana la urma se satura si inchidea. In ultima vreme nu am mai avut probleme. Si eu sunt tot in Cosmote. Nu cred ca poti afla numarul care te-a sunat.
Am patit si eu asta de cateva ori de cand mi-am cumparat tel mobil.era inca la scoala, la liceu si ma tot suna cineva (nu mai tin minte daca era cu nr ascuns sau nu) si statea si asculta in telefon.eu puneam telefonul in fotoliu cu fata in jos si deasupra lui asezam paturi, haine, pentru ca individul? individa sa nu poata auzi nimic si imi continuam treaba.la vremea aceea eram pe orange si imi convenea, fiind pe cartela imi facea minute totul a incetat dupa ce mi-am schimbat cartela de telefon. e mai nasol daca esti pe abonament, dar si acolo mi se pare ca poti interzice anumite telefoane.
Cand te mai suna spune-le ca ai anuntat politia si ca inregistreaza toate convorbirile tale si ca aveai nevoie de acest telefon ca sa inregistreze politia numarul.Si eu am patit la fel si tot asa am facut si m-au lasat in pace.Merita sa incerci.
PROFITA! de mine isi tot bateau joc niste retardati(tot imi puneau porecle) dar pana un moment.Eu ii cunosteam si m-am prefacut ca vorbesc cu unchiul meu politist si asa am facut: Am deschis telefonul, l-am pus la ureche(am asteptat 7 secunde) apoi:"Alo,ce mai faci? Si eu sunt bine,apropo,l-am gasit pe Cosmin ala pe care il cautai.Da,da ala de la blocul C" (era adevarat ca locuia acolo, nicidecum ca il urmarea politia si copilul a luat-o la fuga, l-am prins si m-a implorat sa il las...l-am mai tinut 5 min.si i-am zis ca numai daca se mai gandeste la mine o incurca si ca politia este cu ochii pe el...O MINCIUNA ENORMA DAR MACAR A INCETAT
anonim_4396 întreabă:
ionut7 întreabă:
Verdealbastrui întreabă: