| Cherry56 a întrebat:

Mai am foarte putina memorie in calculator si nu imi dau seama ce imi ocupa atat... Pot afla cumva ce ocupa atat? Multumesc.

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Memorie sau spatiu? Ca e diferenta ca dintre avion si bicicleta!

| gelu1970 a răspuns:

Probabil ai activat functia de a face backup foarte des, si asta iti umple hdd

| JustSolutions a răspuns:

Poti defragmenta sau sa te uiti mai bine ce ai pe hard eu din greseala am reistalat windowsul gresit si pe langa faptul ca imi mergea greu ocupa si memorie dubla sa ca fii atenta la ce ai instalat oricum strangi ceva bani si iti mai iei un hard (daca ai unitate ) chiar si second hand de vreo 45 gb cu vreo 30 lei cred bafta

| supermari10 a răspuns:

Te ajuta o defragmentare si cleanup bft.

| Cherry56 explică (pentru supermari10):

Daca as sti cum as face laughing

| pisicutzaPOKERITZA a răspuns:

Asa este si telefonul meu. Din pacate nu ai ce face, din cate stiu eu, pentru ca toata memoria ocupata este din cauza programelor deja instalate de firma respectiva si nici nu le poti dezinstala. Am exact aceeasi problema...Numai bine (funda?).

| Neamtu_Lucas_1975 a răspuns:

S-ar putea sa ai un virus sau prea multe jocuri pe el.

| NicN5 a răspuns:

Deschide Task Manager>Processes si vezi ce program depaseste la Memory 100.000 K si da click pe el si click pe End Process.
Pentru a deschide task manager:Start>Run, Scrie taskmgr.exe.

| ombladon a răspuns (pentru NicN5):

Nu cred ca se referea la memoria RAM.

| Cherry56 explică (pentru NicN5):

Nup. Ma refeream la C ca e tot plin aproape si nu imi dau seama cu ce ca in afara de cateva poze si un joc instalat nu am nimic! Si laptopu e nou si i-am pus si memorie in plus... straight face