anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai are cineva messul?

17 răspunsuri:
| AccountDeleted a răspuns:

Il mai am eu instalat dar il folosesc foarte rar... de 2-3 ori pe an laughing

| LoveSleep a răspuns:

Da, îl mai am, dar nu-l prea folosesc.

Am intrat acum ceva timp și erau 2 on.
E aiurea când mă gândesc la faptul că acum câțiva ani aveam peste 200/300 de prieteni online de fiecare dată, iar acum nu e nimeni.

| gelu1970 a răspuns:

E singurul lucru ce il folosesc.
toate celelalte pagini de socializare sunt o minciuna in care ne ascundem, daca pot spune asta, o utopie cu care persoanele se mint si cred ca sunt mult mai bune, desi in realitate sunt cu 360 grade invers.
cel putin mess mentine legatura cu cei apropiati, si care in general nu ne dezamagesc.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Nu stiu de ce il mai tin instalat, am intrat saptamana trecuta si nu era nimeni, calitatea apelurilor video e foarte proasta, pentru asta folosesc skype, dar si pe ala rar.
cel mai mult folosesc facebook acum, e adevarat ce a spus un utilizator mai sus, e mai usor sa comunici cu un strain pe mess, n-ai atatea informatii personale, dar eu nu mai comunic cu strainii, doar cu prietenii...

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Sincer, da.
O seară plăcută!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trecut la skype, mai am cont yahoo doar pentru mail.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Messenger am, dar nu il mai folosesc de aproape 6 ani. big grin acum am google, facebook... Yahoo am dat uitarii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

am, dar nu mai intru de ani întregi.

| MissADEEL a răspuns:

Sunt sigura ca inca il mai are cineva.
E util pentru site-uri precum TPU in care iti doresti sa devii mai personal cu anumiti utilizatori, dar cu mai mare prudenta. Facebook-ul, Whatsapp-ul, Skype-ul si Kik-ul au, totusi, destul de multe date personale fata de ceea ce poate oferi messengerul, cum ar fi acces la lista de prieteni, numarul de telefon, poza cu tine.

| Harley18 a răspuns (pentru MissADEEL):

Mare dreptate ai!
Si eu am messul!

| MissADEEL a răspuns (pentru Harley18):

Si eu am aplicatia de messenger pe telefon, dar inca nu am folosit-o de la instalare. laughing

| AalLeExX02 a răspuns:

Dap. Mess, skype. Facebook-ul devine o prostie si am renuntat la el.

| AnastasiaMariaAnastasia a răspuns:

Da,si nici nu il folosesc.

Întrebări similare