Si cu ce te incalzesc acele like-uri? Pentru orgoliul tau personal?
Mofturi de doi bani.
Se pare că cel care a postat. Si altii ca el.
Exact ce ți-a spus Violeta voiam să-ți spun și eu. Și eu și Violeta nu gândim deloc la fel. ) Deci dacă două persoane opuse gândesc la fel, poate ar fi timpul să te mai gândești dacă vrei să-ți ocupi timpul cu așa ceva, mai ales dacă e vorba de aplicația Facebook care deja a devenit boring. Nu mai interesează pe nimeni ceea ce se întâmplă pe Facebook, ba chiar nimeni nu mai crede în Facebook, mai ales dintre cei mai tineri. Deja am observat că Facebook a cam devenit ușor, ușor, aplicația bătrânilor, ei sunt super încântați de acea aplicație și tot ce se postează pe acolo.
Nu este recomandat sa incerci sa obtii like-uri artificiale sau sa folosesti servicii care iti ofera acest lucru. Acestea pot fi considerate ca fiind "like-uri false" si pot avea un impact negativ asupra contului tau de pe Instagram sau Facebook.
Platformele de social media au implementat politici puternice pentru a combate acest comportament, iar conturile care sunt prins utilizand astfel de servicii pot fi suspendate sau chiar sterse.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: