Nu, deoarece au pierdut multe procese pentru copyright. Și îți recomand să plătești și tu. Există nenumărate servicii de streaming, platforme dedicate programelor de calculator (de exemplu Steam etc. Așa ai garanția că nu vei primi viruși și nu vei pierde date sensibile (am pățit asta de nenumărate ori), dacă produsul are defecte/erori vei primi rapid refund/suport tehnic+ actualizări pentru remedierea situației și în plus apreciezi astfel munca unor zeci de oameni care au contribuit la realizarea acestui produs.
Mai există și cinema-ul, deloc scump și aglomerat, precum Cineplexx, Cinegold, iar experiența merită toți banii, este foarte immersivă atmosfera.
Cât despre marile studiouri ahitate după profit cu orice preț (cum face acum Netflix, care scoate pe bandă rulantă filme și le înlocuiește cu bullshit și interzice account sharing, sau EA, care scoate an de an același joc (FIFA-EAFC, fără să aducă ceva nou concret) trebuie taxate altfel, nu prin torenți obscuri în spatele cărora se află persoane necunoscute/ infractori. Pentru că nimeni nu muncește gratis
Eu nu prea am mai auzit pe nimeni sa folosească chiar vorbind mult și cu persoane din IT.
Acum e partea de torenți
nobody like me întreabă:
ClownFish întreabă: