Memoria RAM este problema. Te-ai pricepe sa te uiti la placutele RAM din interiorul unitatii? Poti desface carcasa? Depinde si cate placute ai. Daca ai numai 1, atunci trebuie sa iti cumperi alta. Daca ai mai multe, trebuie probate fiecare care functioneaza stabil. O ultima idee: nu e foarte greu, daca ai sti, te-ai scuti de transportul sistemului catre service, asadar il poti repara singura de acasa. Insa, ar interveni problema cu achizitionatul unei memorii noi. In ultima instanta, as dori sa stiu daca te mai pot ajuta intr-un fel anume.
Stau si imi amintesc ca aceeasi problema am avut-o din cauza unei placute afurisite de RAM (Zeppelin), potrivit ce ai spus la prima parte cu copierea esuata a fisierelor. Referitor la fisierul NT loader, se poate copia prin DOS (Windows Recovery Console), dar daca ai zis ca ai instalat partial Windows-ul, atunci degeaba mai copiezi acel fisier. Intrebarea mea este urmatoarea: dupa ce CD-ul este inserat, primesti mesajul 'Press any key to boot from CD' inaintea mesajului 'NTLDR is missing.'?
Vreau totusi sa ma lamuresc cu inca ceva. Inainte, cand XP-ul era instalat, spuneai ca se bloca, mergea greu. Restartai sistemul in mod manual dupa ce se bloca?
Add kylexy_2010 si te ajut eu sa til repari dar uite aici o mica explicatie.
deci la first device sa fie cd/dvd rom
iar la secoond device pui hardul adica ceva de numele "hdd"daca nu reusesti add la kylexy_2010 si te ajut eu
Da, asa scrie. In stanga jos, iar inainte mai multe randuri cu ceva scriusuri.
Off. nu ma pricep abosolut deloc, insa iti multumesc mult ca m`ai lamurit cu ce problema am!
Erorile respective sunt de la memoria ram (ma refer la cele de copiere ale fisierelor). "Ntldr is missing" e cat se poate de normal sa apara pentru ca nu sunt copiate in totalitate fisierele de sistem. In secventa de boot sa apara si hardiskul la a doua sau a treia optiune.