| Vladut2 a întrebat:

Mai intai salut toti membrii de pe TPU. Vin aici cu o singura problema. De cateva zile stau in chirie la facultate la cineva in apartament si in casa sunt mai multe persoane, colegi/prieteni etc. Unul dintre acesti prieteni mai folosesc laptop-ul meu fiindca al lui este stricat. Intr-o seara mi-a spus o prietena ca el a vorbit de pe id-ul lui cu ea si ca a vorbit anumite probleme personale atat personale pentru mine cat si pentru ea. Intrebarea mea la dvs. este, pot intra pe cont-ul lui de yahoo daca el s-a conectat de pe laptop-ul meu? Cand intru la Profiles imi arata id-ul acestui " prieten ". Nu stiu, as face orice pentru a intra pe contul lui de Y! M, nu pentru a face lucruri necurate, doar pentru a vedea anumite probleme. Va rog, daca stiti sa ma puteti ajuta! Multumesc!
Inca ceva. " Prietenul la nevoie se cunoaste"!

Răspuns Câştigător
| BrD a răspuns:

Din pacate nu se poate. Imi pare rau

6 răspunsuri:
| Kanghu a răspuns:

Nu. daca nu a dat save password nu poti.

Sunt probleme personale. Daca vroia ajutor iti cerea. Nu cumva problemele noastre ar trebui sa fie confidentiale?

| Bishop a răspuns:

Daca avea arhiva activata, ai putea sa downloadezi un program de citit arhiva de la mess fara sa il deschizi, si sa te uiti in arhiva lui, dar nu cred ca a fost atat de fraier incat sa-si activeze arhiva cand a vorbit cu prietena ta...

| AstaMicu a răspuns:

Din pacate nu se poate!

| piciuk a răspuns:

Pai, daca acea prietena a ta care ti-a spus ca a vorbit nu-stiu-ce chestii cu tipul respectiv ar putea sa spuna fain frumos si ce s-a vorbit, daca iti este prietena. din pacate nu poti intra in arhiva respectiva, nici sa intri pe contul lui. daca ar fi floare la ureche sa intram pe conturile altora, n-ar mai exista yahoo.

| ingerSedat_1707 a răspuns:

E posibil cu un program de citit arhivele! Tin minte ca faceam si eu de mult asta(adica ma uitam ce s. a vb de pe pc meu), nu stiu sigur acum daca iti trebuie si parola. Oricum iti sta la dispozitie pe privat!

| Robert_3357 a răspuns:

Daca ai salvate arhivele atunci ai totul aici http://yahoo.messenger.archive-decoder.com/