anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai poate fi recuperat ceva de pe un card de memorie pe care laptopul nu-l mai citeste?

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Poți vedea daca apare în disk management. Apeși tasta start, scrii disk management și intri pe rezultatul create partition sau ceva asemănător. E singurul rezultat care apare. Daca apare acolo pe lângă hard-diskul tau, atunci cipul de stocare probabil nu e dus de tot și sunt șanse să poată fi recuperate date de pe el. Daca nici în disk management nu apare atunci lucrurile se complică și șansele să mai recuperezi ceva de pe el cam scad și costurile de recuperare cresc. Practic merita doar daca ai date cu valoare emotionala. Daca nu, e mai ieftin sa cumperi alt card.

| anonim_4396 explică (pentru VoidEternal):

Mulțumesc! Da, cam asta era, au valoare emotionala. Dar parca nu as mai umbla atat pentru ele.

25 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Încearcă pe un alt dispozitiv!

| anonim_4396 explică (pentru gabicoo):

Am incercat pe doua laptopuri pe care un alt card merge

| dinaprilie a răspuns:

Cauta pe net..sunt niste baieti in Bucuresti care pot recupera datele de pe carduri "distruse" mai mult sau mai putin.

| anonim_4396 explică (pentru dinaprilie):

Ok...e cam general București dar nici departe nu e. Merci.

| dinaprilie a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa rezolvi si prin curier in zilele noastre probabil.

| anonim_4396 explică (pentru dinaprilie):

Da, cred, merci de idee

| Jus7t a răspuns:

Te duci la cineva specializat să vorbești big grin

| anonim_4396 explică (pentru Jus7t):

Merci happy

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai mna, trebuie sa se uite la el, sa vadă cât e de bun și tot tacâmul.
Te ajutam eu dar nu ma pricep.

Esti drăguț, dar daca nu poți aia e. happy Stiu pe cineva in oras care s-ar putea sa se priceapa, dar ma gandeam ca poate e vreo solutie minune ceva, il bag la congelator 5 ore sau il scufund in ulei, ceva acolo - practic. Si dupa sa mearga citit. Ca atunci cand iei guma de mestecat de pe blugi si nu vrei sa ramana urma. laughing

Stiu sa fac clătite.
Și sa comand cozonac.
As putea sa îl ating cu mana si apoi sa downloadez toate informațiile în capul meu...sa le decodez și sa le pun cu cealaltă mana pe alt card dar..nu știu dacă am voie eu sa vad ce e acolo, am o. politica cu respectivul intimității și mna.

| Jus7t a răspuns (pentru Jus7t):

Respectatul.
Puteam sa dau edit dar e mai simplu sa fac spam.

| 4ndr33y a răspuns (pentru anonim_4396):

Poti sa incerci si soc termic dar exista sansa sa il distrugi.

| anonim_4396 explică (pentru 4ndr33y):

A, bun, deci nu era 100% vrajeala ce am citit cu congelatorul...bun de stiut.

| 4ndr33y a răspuns (pentru anonim_4396):

Socurile termice contracta si dilata materialele, cauzand un contact temporar la circuitul intrerupt.

Ma gandeam ca ăsta e spilul.

Daca stii sa faci clatite e ok. Si cozonacul. Mie sincer nu prea imi plac dulciurile dar meh. Daca le faci tu, probabil ca le mananc si p-alea...

Legat de card, da, ce sa zic. Daca vrei sa nu vezi poze cu familia mea, da e confidential. Dar iti zic ca nu mușcă, cel putin in poze laughing

Ma gândeam ca ai cine știe ce poze din vreo relație de a ta thinking
Cu fostul.

E un card mai vechi. L-am gasit in seara asta cand cautam niste căști. Si am constatat ca nu mai merge. Pe vremea de cand e cardul nu exista un fost.

Si daca ar fi fost poze cu el, te-ar fi deranjat prea tare? big grin

E un red flag, când auzi din astea trebuie sa fugi dacă nu ești masochist.
Adică nu știu câte relații ar avea un viitor când tipa încă mai tine poze cu fostul sau legatura cu el. (știu ca nu e despre asta vorba dar ma duce cu gândul acolo )

laughing Da inteleg ce zici, dar inca suntem in relatii ok, nu vad de ce as sterge pozele cu el. Ca nu ti le-as arata tie e partea a doua...

Ma gandeam ca esti vreun gelos.

laughing Gelozia în limite normale e ok, te ajută să ai limite sănătoase într-o relație.
Da, aș fi gelos și ar fi o lipsa de respect din partea ta să mai ai vreo legătură cu fostul.
Nu știu câți ar vedea diferit situația sau câți ar accepta, dar depinde de situație I guess.

| 4ndr33y a răspuns:

Da, dar e foarte complicat.
Se freaca suprafata cardului si se lipesc micro contacte pe un controller extern.
Daca vrei sa vezi cum, uita-te aici, dar in scop de entertainment, n-ai cum sa faci asa ceva.
https://www.youtube.com/watch?v=jjB6wliyE_Y

Mulțumesc!