| Jony123 a întrebat:

Mai sunt probleme cu drivare/programe pentru windows 7 64 biti? Pot instala programe pe 32 biti daca am windows 7 64? De exemplu unele jocuri, mta, call of duty etc, unele sunt doar pentru 32 biti, sau oricare alt program, daca am windows 64 si instalez pe 32 biti ca varianta pe 64 nu este, vor functiona? Vreau sistem ep 64 pentru ca urmeaza sa imi cumpar inca 1 GB ram, si voi avea 4 GB ram, iar eu vreau sa ii folosesc pe toti!

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Pe Windows de 64 biti functioneaza programele pe 32 de biti, invers nu. Aceeasi cheie de Windows 7 poate fi folosita atat pentru 32 de biti cat si pentru 64 de biti. Asa ca daca ai DVD de instalare poti instala versiunea pe 64 de biti, ca e mai sigura si are acces la mai multa memorie (daca ai 4 GB RAM sau mai mult nu merita sa folosesti sistem de operare pe 32 de biti).

4 răspunsuri:
| MrRava13 a răspuns:

O sa-ti mearga, doar ca trebuie sa le dai in properties la compatibilitate pe win7 si gatabig grin...Doar sa ai placa video buna ca aceste jocuri depind mult de ea

| cataswat a răspuns:

Da, daca dai clickdreapta pe ele->propertice->compatibility->run this program...->windows xp(service pack2)
Si iti vor mergebig grin

| MrRava13 a răspuns (pentru cataswat):

Nu mereu, cateodata trebuie sa le pui pe win7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu vor functiona.Si din cate stiu jocurile sunt universale din punct de vedere a versiunii Windows-ului (32/64 bit). Exista unele jocuri care nu ruleaza pe Win 7 din diferite motive da`asta e alta poveste.
Noroc.